ایشان به بهانه پیدا نکردن مستاجر جدید از پرداخت ودیعه خودداری نموده اند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #61007571

با سلام
بنده در تاریخ ۹۸/۱۰/۱۳ موجر را از تصمیم خود مبنی بر تخلیه ملک ایشان پیش از موعد و در پایان بهمن ماه بصورت تلفنی مطلع ساختم و گفتم حاضرم کلیه جریمه های اشاره شده در اجاره نامه را در این خصوص پرداخت نمایم. بابت هر ماه اجاره نیز یک چک دست ایشان دارم و از ابتدای اجاره یک ماه جلوتر اجاره را پرداخت نموده ام. بنده ملک را در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۵ تخلیه نموده و ایشان را از این موضوع مطلع ساختم ولی کلید را به ایشان تحویل نداده ام. تا امروز ۹۸/۱۲/۰۳ ایشان به بهانه پیدا نکردن مستاجر جدید از پرداخت ودیعه خودداری نموده اند و تسویه حساب را منوط به پیدا کردن مستاجر جدید نموده اند. درحال حاضر بهترین اقدام در این خصوص چیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام" در ابتدا باید به قرارداد اجاره مراجعه نمائید ببینید حق فسخ یکجانبه قرارداد اجاره برای مستاجر پیش بینی شده است یا خیر و اگر چنین حقی برای شما ایجاد شده است بدوا اظهارنامه رسمی برای مؤجرتان ارسال نموده و طبق بند شماره ... قرارداد مراتب فسخ یکجانبه قرارداد را بطور رسمی به مؤجر اعلام و ابلاغ قانونی نموده و مهلت پنج روزه برای تحویل گرفتن مورد اجاره و استرداد مبلغ قرض الحسنه {پول پیش} در اظهارنامه رسمی تعیین و در صورت عدم اعتنا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تقاضای فسخ یکجانبه قرارداد اجاره به استناد شرط یا بند قرارداد به دادگاه محل وقوع ملک ارسال نموده و در صورت اثبات ادعا و صدور حکم قطعی ، تخلیه کامل مورد اجاره را در شعبه رسیدگی کننده شورای حل اختلاف محل وقوع ملک تامین دلیل نموده و کلید آنرا تحویل دفتر شعبه شورای حل اختلاف مزبور نمائید. در غیراینصورت یعنی چنانچه حق فسخ یکجانبه قرارداد اجاره برای مستاجر پیش بینی نشده باشد یا اگر حق فسخ یکجانبه پیش بینی شده باشد ولی مستاجر به نحو روش قانونی فوق الذکر عمل ننموده باشد قرارداد اجاره و حقوق و تعهدات طرفین همچنان پابرجاست و خللی به آن وارد نیست.

سلام
چنانچه شما به موجب قرارداد حق فسخ اجاره را داشته باشید اقدام شما قانونی است و می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوا مطالبه وجه نمایید