دختر غیر باکره بدون اذن پدر میتواند عقد نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۳ #60886499

باسلام خدمت وکلای گرامی.
ایا حتما نیاز به گواهی عدم بکارت میباشد؟ ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دخول باعث سقوط ولایت دخترباکره است وشما دیگر نیازی به اذن پدر ندارید مراجعه به دادگاه هم نیازی نیست با ارایه گواهی پزشک معتمد و یاپزشکی قانونی مبنی بر عدم بکارت می توانید به یکی ازدفاتر ازدواج مراجعه کنید و نسبت به نکاح و ثبت ان اقدام نمایید
موفق باشید

باسلام ازدواج دختری که باکره نیست نیاز به اجازه پدر ندارد و میتواند مستقلا ازدواج نماید.

سلام
علی الاصول ممنوعیتی در این مورد وجود ندارد

دخول مشروع یا نامشروع سبب سقوط اذن پدر در ازدواج زن است. ضمنا دخول ملاک است نه ازاله بکارت

درودبرشما
بله اصولا می تواندعقدکند.

:والیت قهری ناظر به دختری است که باکره باشد. دختر غیر باکره طبیعتا اذن نمیخواهد. م
۹۶۰۳ ق.م نگفته نکاح دختر غیر باکره بلکه گفته نکاح دختر باکره. مفهوم مخالف آن این است که
دختر غیر باکره نیاز به اذن ولی ندارد.