تکلیف اموال خاله ام چه می‌شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۲ #60884732

سلام وقت بخیر خاله و شوهر خاله هر دو فوت کرده اند و فرزندی ندارند شوهر خاله ام ۱۸ سال قبل فوت کرده و طی وصیتی تمام اموال خود را به خاله ام واگذار کرده خاله ام در زمان فقط ۴ خواهر دارد شوهر خاله ام در زمان فوت فقط یه برادر داشته که در زمان فوت ۵ فرزند دارد و قبل از خاله من فوت کرده است

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا یک سوم به خاله شما ارث می رسد.

با سلام
در صورتیکه اموال مزبور حسب مورد دارای سند مالکیت بنام خاله مرحومتان باشد بین وراث حین الفوت ایشان یعنی خواهران تقسیم خواهد شد لیکن اگر اموال مزبور دارای سند مالکیت بنام خاله نبوده و همچنان بنام شوهر خاله باشه فرزندان برادر وی در صورت تقدیم دادخواست میتوانند سهم الارث خود را بگیرند هر چند اگر برادر شوهر خاله در زمان حیات وصیتنامه شوهرخاله را تنفیذ کرده باشد و مدارکشو داشته باشید در صورت شکایت فرزندان برادر شوهر خاله، ایشان سهمی در ارث نخواهند داشت.در هر صورت ریز اموال باید مشخص باشد املاک و خودرو با سند مالکیت شخصه ولی در صورتیکه اموال دیگری باشد و در صورت شکایت فرزندان برادر شوهر خاله و عدم تنفیذ وصیتنامه توسط برادر شوهر خاله و انتقال مالکیت اموال مزبور بعد از فوت شوهر خاله موارد بصورت تخصصی خواهد بود که نیاز به مشاوره و راهنمایی حضوری با احدی از همکاران وکیل خواهید داشت و با رعایت ضوابط بنیاد میتونید نزدیکترین وکیل حاذق را انتخاب و جهت مشاوره با عضو بنیاد هماهنگ کنید.

باسلام
اگر بنا بفرمایش شما تمامی اموال بنام خاله شده باسد پس اموالی از شوهر خاله باقی نمیماند که به برادر شوهر خاله برسد و تمامی ماترک خاله به خواهران به ارث خواهد رسید

ارث بین چهارخواهر خاله و هم چنین فرزندان برادر شوهرخاله تقسیم میگردد

با سلام.
وراث حین الفوت شوهر خاله:
خاله شما.
برادر شوهرخاله.
در صورتی که شوهر خاله وصیت کرده باشد و برادر ایشان وصیت نامه را تنفیذ نکرده باشند،در شرایط حاضر یک سوم از اموال شوهر خاله قطعا برای خاله شما و تبعا چهار خواهر ایشان می باشد.
نسبت به دو سوم در صورتی که فرزندان برادر شوهر خاله تنفیذ کنند به خواهران خاله شما می‌رسد. در غیر این صورت به نسبت قانون ارث بین چهارخواهر خاله شما و هم چنین فرزندان برادر شوهرخاله تقسیم می‌شود.

با سلام
اموال شوهر خاله شما به موجب وصیت شوهر خاله تا یک سوم به خاله می‌رسد.(مگر وراث دیگر شوهر خاله رضایت دهند همه به خاله برسد)
اموالی که متعلق به خاله است و به ایشان به ارث می‌رسد.
به ورثه ایشان می‌رسد اگر فقط چند خواهر داشته باشند .بین خواهر ها به طور مساوی تقسیم میگردد.