ایا به مادرم که داخل شناسنامه پدرم ازدواجش ثبت نشده یک هشتم تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۸ #60803498

سلام آیا به مادرم که داخل شناسنامه پدرم آزدواجشان ثبت نشده یک هشتم تعلق میگیرد

مشاوره حقوقی ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر بصورت دائم ازدواج کرده باشند ارث تعلق میگیرد و اگر موقت باشد خیر

باسلام و درود چنانچه عقد موقت باشد ارث تعلق نمی گیرد واگر عقد دائم باشد ارث تعلق خواهد گرفت.

با سلام اگر مادرتان زوجه موقت است خیر ارث به ایشان تعلق نمیگیرد ولی اگر زوجه دایم هستند باید ابتدا ازدواج ثبت شود سپس اقدامات بعدی صورت بگیرد.دقت کنیدسند نکاح ملاک است.

در صورتی که مادرتان با پدر تان ازدواج دایم نداشته باشند ارثیه به ایشان تعلق نخواهد گرفت

باسلام
در صورت عدم درج در شناسنامه باید دادخواست اثبات زوجیت مطرح شود
در غیراینصورت ارث تعلق نخواهد گرفت

درود بر شما، در مورد ازدواج دائم، ملاک سند نکاح است، ارتباطی به شناسنامه ندارد، کمااینکه ممکن است در شناسنامه ابوی، نام ایشان ذکر شده باشد، در غیراینصورت اگر نکاح موقت باشد، ارث به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

اگر عقد نکاح دائم باشد ارثیه به ایشان تعلق می گیرد اگر عقد نکاح موقت باشد ارث نمی برند