ابلاغیه چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۵۵ #60800988

سلام وقت شما بخیر
برای پدر من ابلاغیه آمده میخوام بدونم موضوعش چی هستش اصلا مشخص نیست.
موضوع ابلاغیه : احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
متن ابلاغیه : دستور ضبط وجه الوثاقه اخذ وجه الکفاله شما از طرف دادستان و سرپرست محترم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۶ تهران صادر گردیده است.
فرصت ۱۰ روزه هم داده شده است.

مشاوره حقوقی کیفری
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . صدور دستور ضبط مورد وثیقه انجام شده است .

در خصوص کفالتی که پدرتان انجام دادند با توجه به عدم تحویل متهم وجه الکفاله ضبط خواهد شد

با سلام در صورت گذاشتن ضمانت برای احدی اعم از سند یا فیش حقوقی جهت آزادی شخص مورد نظر که در زمان مقرر در دادگاه حاضر شود .اگر ایشان حضور پیدا نکنند .کفیل باید جوابگو باشد ووجه الکفاله را باید بپردازد

بادرودوسلام پدرتان ملزم به معرفی شخص می باشد.

باسلام
پدر شما به شخصی در دادسرا وثیقه گذاشته یا کفیل شده ومتهم خودش را معرفی نکرده وپدر شما نیز متهم را تحویل نداده هرچه سریعتر در تان را اجبار به تحویل متهم نمایید

درود
ضمانت شخصی را کرده اند که نتوانسته اند حاضر کنند باید وجه الکفاله را بپردازند.

به علت عدم تعهد مبنی بر تحویل محکوم علیه حضور پدرتان را برای اخذ وجه الکفاله خواستند