میزان دیه در صورت پوسیده شدن دندان بر اثر تراش زیاد دندانپزشک و نیاز به درمان ریشه ای دندان چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۸۹۳ #60685499

با سلام
در نامه ارسالی از پزشکی قانونی به دادسرا درج شده است که به دلیل تراش زیاد دندان و نیاز به ترمیم مجدد دندان پزشک موظف به پرداخت دیه است و این دیه توسط دادگاه بایستی مشخص شود.
میزان دیه ای که دندانپزشک برای هر دندان بایستی پرداخت کند چقدر است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
براورد قیمت دقیق تین امر باید توسط دادگاه و با توجه به نظریه پزشکی قانونی صورت گیرد

تعیین دیه باپزشکی قانونی
محاسبه دیه بااجرای احکام

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

به جهت تشخیص پزشکی قانونی برپرداخت دیه اگر از ۱۲دندان پیش و نیش باشد ۵درصد دیه کامل و اگر از ۱۶ دندان انتهایی باشد ۲.۵درصد دیه کامل تعلق میگیرد

اگر میزان پوسیدگی به میزانی باشد که عرفا به معنای ازبین رفتن دندان باشد و ثابت شود که کاملا در اثر عمل دندانپزشک می باشد هر کدام از دندانهای جلویی (که ۱۲ عدد می باشد) یک بیستم دیه کامل (۱۳.۵ میلیون) ودندانهای عقبی هر کدام(۱۶ عدد می باشد) یک چهلم دیه کامل(۶.۷۵میلیون) می باشد
ولیکن اگر دندانها ازبین نرفته باشد و تنها معیوب شده باشد به آن ارش تعلق می گیرد که میزان آن از دیه کمتر است.
موضوع دندانهای دایمی و اصلی می باشد