مراحل کار دریافت خسارت افت قیمت خودرو به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳۹ پاسخ ۲۰,۶۹۵ #60599753

سلام خسته نباشید
دیشب تصادف کردم راننده مقصر راضی به پرداخت خسارت هست ولی راضی به پرداخت افت قیمت خودرو نیست، چون خودرو نو است من شاکی هستم، حالا کروکی کشیده ام که باید ببرم شورای حل اختلاف.
لطفا راهنمایی بفرمایید شورای حل اختلاف به چه آدرسی باید بروم؟
تصادف در منطقه ۶ تهران خ فاطمی بوده است.
آدرس را نمیدانم کجاست و از کجا باید شروع کنم و چقدر زمان می برد تا خسارتم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .
دفتر خدمات قضایی ( دادخواست افت قیمت خودرو + تامین دلیل نسبت به حفظ آثار و مبلغ افت )
شورا دارای صلاحیت برای تامین دلیل ( جایی که ماشین هست )
افت قیمت شورا یا دادگاه محل اقامت خوانده
سعی کنید جفتش ۱ جا باشه( محل اقامت خوانده)

با سلام مقصر مسئول پرداخت افت قیمت می باشد و شما باید برای دریافت افت قیمت خودرو به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست تامین دلیل بدهید

مقصر مسئول پرداخت خسارات مربوط ب افت قیمت هست و برای طرح دعوا با ثبت دادخواست میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام شود

تامین دلیل کنید ودادخواست افت قیمت و خسارت وارده به دفتر خدمات قضایی بدهید تا به شورا حل‌ و اختلاف ارسال بشه

سلام شما تامین دلیل کنید و بعد دادخواست خسارت مطالبه کرده

ابتدا تامین دلیل بفرمائید

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید