ایــــن تــنـاقـص و خـروج از بـی طرفـــی تــوسط دادرس مـحـســــوب می شود یـا خــیر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۶۲ #60299070

بـا سـلام تـقـدیـم احـتـرام
شـکـایـتی دایـر بـر جـعـل مـطـرح کـرده ام در ابـتـدا تـوسـط دادسـرا مـنـع تـعـقـیـب صـادر گـردیـد بـا اعـلام اعـتراض قـرار دادسـرا نـقص و مـتـهم جـلـب دادرسـی شــد/
۱-نـظـریـه کـارشـناس مـویـد عـبارت اضـافـه شـده مـی بـاشد و جـعـل را تـایـیـد کـرده
۲-جـاعـل بـه ایـن مـوضـوع اقـرار کـرده و بـیـان داشـتـه مـن بـه دسـتـور ریـیس عـبـارت را اضـافـه کـرده ام ولـی اطـلاعـی از قـصد یـا صـوقصـد مـافـوقم اطـلاعـی نـداشـتم چـون مـن مـنشـی و کـاتـب هـسـتم وتـحـت نـظارت ریـیس مـی باشـم
در ایـنـجـا ریـیس بـه عـنوان مـتهـم در دادگـاه احـضار شـده و مـوضـوع را انـکار کـرده و مـنـشی خـودش را بـه عـنوان شـاهـد مـعرفی کـرده و بـیان داشـته بـه خـواستـه شـاکی پـرونده عـبـارت را اضـافـه کـردیـم و مـنـشی کـه خـودش مـتهـم بـوده بـه عـنـوان شـاهـد بـرخـلاف واقـع شـهـادت داده
در ایـنجـا ایـنـجـانـب شـاکی بـه شـخصـی کـه شـاهـد بـوده اعـتراض کـرده ام چـون خـودش هـم جـاعل و مـتهـم پرونده بـوده/,وعلـا رغـم ایـن مـوضـوع اظـهاراتـش بـا اظـهاراتی کـه در دادسـرا عـنوان نـموده مطـا بـقت نـدارد/
دادرس دادگـاه اعـلام نـمـوده
قـاضـی ایـنـجـانـب مـی باشـم حـق دخـالـت در امـور قـضـاوت را نـداری و بـه عـنـوان شـاکی در حـد حـدود خـودت در امـور دادرسـی دخـالت کـن
در نـهـایـت دادرس دادگـاه در حـکـم اعـلام نـمـوده
۱-شـهـود شـهـادت دادن کـه مـطلبـی کـم یـا زیـاد نـگردیـده
۲-عـبارت اضـافـه شـده نـه تـوسط مـتهـم بلـکه تـوسط فـرد دیگـری تـحریـر و نـگـارش شـده هـرچـند کـه متـهم ریـیس و نـاظـر بـوده
۳-نـظریـه کـارشـنـاس نـصـبـت تـاخـر و تـقـدم جـهت انـتصـاب بـزه بـه مـتهـم کـافـی نـمی بـاشد و ،،،،،،حکم برایـت مـتهم اعـلام مـی شـود
ســـــــــــــــوال
در بـنـد (۱)حـکم دادگـاه شــهـــود کـــه اعــلام نــمـودن عــبارتی اضــافـــه نــــشــــده ولـــی در بــند (۲)حـــکـــم دادگـاه اعـــلام شـــده مــتـــن اضــــافــــه شــــده تــــوســـــط متـــــهـــم تـــحــــریــــر نـــــشــــده
در کــجـــا مـــی تـــوانـــم بـــر عـــلــــیه دادرس شــــکایـــت مــطــرح کــــنم؟
شــــکایــتم را تــحـ،ت چــه عــنــوانی مــطرح کــنــم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

باسلام
اثبات تخلف در صلاحیت دادسرای انتظامی قضات میباشد .

بادرودوسلام ازطریق دادسرای انتظامی قضات اقدام نمایید.

با احترام از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری نمایید

درود برای شکایت میبایست از طریق دادسرای انتظامی قضات اقدام نمائید

با سلام، به دادسرای انتظامی قضات مراجعه کنید برای شکایت

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید تخلف را به دادسرای انتظامی قضات گزارش کنید .