تخفیف در حکم چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #60255751

من را با ۲.۵ گرم شیشه ۲ هفته پیش گرفتند در مسیر محل کار به خانه و با ۹۰ ملیون سند الان بیرونم فردا با ید بروم دادگاه نمیدونم چطوری از قاضی تخفیف بگیرم که زندان نروم من مهندس برق یک کارخانه در شاهرودم ۳ تا بچه دارم و تنها نان آور خانواده هستم و در شاهرود هیچ فامیلی ندارم کل خانواده من در کرج هستند و بخاطر کارم ۶ ماه پیش اومدم اینجا سابقه ای ندارم و برای مصرف خودم خریده بودم شغل و زندگیم در خطره اگر لازمه فردا با یک وکیل بروم البته اگر تاثیری در حکم داره متن نامه قبلی دادگاه را میفرستم ضمیمه
نام و نام خانوادگی صادر کننده : ___________
شماره کیفرخواست: ________________
شماره پرونده: ____________
شماره بایگانی شعبه: _____________
۱۳۹۹/۰۴/۰۸: تنظیم تاریخ
پیوست:
شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقالب شهرستان شاهرود
کیفر خواست
دادگستری کل استان سمنان
ریاست محترم دادگاه انقالب شهرستان شاهرود
در خصوص اتهام آقای-__________ فرزند موسی متولد ۲۱/۱۱/۱۳۵۹ و به کد ملی __________و
ایرانی و شیعه و متاهل و شاغل و با سواد و فاقد سابقه کیفری و بازداشت از تاریخ ۱۹ /۳ /۱۳۹۹ تا ۲۱ /۳ /۱۳۹۹
با قرار وثیقه به مبلغ ۹۰۰ میلیون لایر و آزاد با قرار قبولی وثیقه دائر بر: نگهداری مواد مخدر ۲ گرم و ۷۵ سانت
شیشه پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، نظر به محتویات پرونده و با عنایت به دالیل حاصله بدین شرح:
۱ .گزارش مرجع انتظامی ۲ .اقرار متهم ۳ .صورت جلسه توزین و نتیجه آزمایش مواد مخدر و سایر قرائن
.لذا متهم به استناد ماده ۸ قانون اصالح قانون مبارزه با مواد مخدر گناهکار بوده و تقاضای مجازاتش
می شود

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کسی که برای بار اول شیشه مصرف کرده، طبق بند ۲ ماده ۱۹ قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر، به ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲ تا ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌شود
تنها در صورتی که مقدار شیشه حمل شده، تا ۱ گرم باشد، دادگاه باید حکم به شلاق و جریمه نقدی بدهد و برای مازاد از این مقدار، دادگاه حکم به حبس هم می‌دهد
مجازات خرید و فروش شیشه متفاوت است و با توجه به خالص بودن مواد، حکم توسط دادگاه صادر می‌شود
با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید.