اگر شخص کلاهبردار اینترنتی تلگرام خود را پاک کند قابل پیگیری و رسیدگی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۳ #60251671

با سلام  آیا کلاهبرداری اینترنتی پس از دیلیت اکانت در تلگرام رسیدگی میشود ؟ اگر اسکرین شات پیام ها موجود باشد و پس از آن دیلیت اکانت کرده باشد چطور؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به هیچ عنوان قابل بازیابی نخواهد بود.اسکرین شات نیز فقط به عنوان اماره قضایی به علم قاضی کمک خواهد کرد و در مواردی قاضی میتواند با استناد به آن رای صادر کند.

سلام در صورتی که اکانت پاک شود به هیچ عنوان قابل بازیابی نیست و اسکرین شات هم به عنوان دلیل اثبات جرم مورد پذیرش نمی باشد .البته این مانع نیست تا با دلایل دیگر اثبات جرم امکان پذیر نباشد .

با سلام ووقت بخیر
در اینگونه مواردپلیس سایبری در جواب استعلام دادسراجهت تحقیقات از صفحه مجازی متهم را اعلام می کند اطلاعات دیلیت اکانت شده درتلگرام قابل بازیابی نیست.