متوجه شدیم چک مسروقه بوده و صاحبخانه میگه صاحب چک و آگاهی دنبالته؛ چکار باید کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۹ #60150228

سلام وقت بخیر
ببخشید چند وقت پیش صاحب خانه از ما چک ضمانت خواست و شوهرم از دوستش یه چک گرفت که بعد ما متوجه شدیم چک مسروقه بوده و صاحبخانه به خانواده شوهرم زنگ زده که ما را از اون خونه ببرن شبانه و پول ما رو و یکم از اساس هامونو نداده و همش میگه صاحب چک دنبالت هستن و اگاهی دنبالته و یه شماره به ما فقط پیام میده جای صاحب چک ولی ما شخصی به عنوان صاحب چک ندیدیم و پیغامش این بود که چک و ما بندازیم تو پست ما این کارا کردیم ولی بازم تهدید میکنن چیکار باید بکنیم ایا برای شوهرم اتفاقی میفته جرم هست این کار یه راهنمایی لطفا

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رویه ای که ذکر نموده اید قانونی نبوده و اساسا شیوه برخورد آگاهی و .... اینگونه نیست . احتمالا این موضوع سناریوی صاحبخانه برای تخلیه و عدم پرداخت ودیعه شما می باشد .

عرض سلام و ادب.
اگه صاحب خونه چک رو به بانک برده و بعد به شما برگردانده عملا هیچ مسولیتی متوجه شما نیست خصوصا که چک رو تو صندوق پست انداختید.البته یه سوال مهم:همسر شما پشت چک رو امضا کردند یا خیر.در صورت اول ممکنه یکم مشکل پیش بیاد ولی در کل اونم خیلی مهم نیست‌.