ایا میتونم سهم ملکی خودم بگیرم از وراث؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۳۰ #59863526

با سلام و تبریک سال نو ملکی داریم که سه دانگ بنام مادر و سه دانگ بنام پدر هست و پدر و مادرم فوت کردن در حال حاضر هم سکونت داریم داخلش بنده یک دانگ بصورت قولنامه بنگاهی از مادرم خریدم اما خواهر برادرم خبر نداشتن اساتید گفتن مشکلی نداره و معامله قانونی هست الان سوالم اینه ما سه تا برادر هستیم دوتا خواهرم خانه ما ۱۸ قصب هست سهمی که بهم میرسه با یک دانگ خودم چقد هست و اینکه من میتونم سهم خودم جدا کنم و جدا گانه زندگی کنم چون متاهل هستم الانم داخل یک اتاق تو خونه زندگی میکنم ایا بخوام جدا کنم باید بقیه وراث رضایت بدن میتونم سند شیش دانگ برا سهم خودم بگیرم و دانگ خودم جدا کنم و یک سوال دیگه اگه بخوان خونه بفروشن من مخالف باشم ایا میتونن بفروشن ممنون اگه کامل راهنماییم کنید چون واقعا مشکل دارم با این قضیه با تشکر از شما

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تقاصای افراز دهید در صورت عدم افرازدستور فروش اخذ نمایید

بادرودوسلام درخواست افراز دهید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بدوا باید تقاضای افراز نماید

با سلام تقاضای افراز دهید

التدا باید تقاضای افراز نمایید اگر غیر قابل افراز بود دادخواست فروش مال مشاع تنظیم نمایید

با احترام میتوانید سهم خود را جدا نمایید در صورتی که امکان افراز وجود داشته باشد در غیر اینصورت شما مالک مال مشاع هستید و میتوانید تصرفات حقوقی و نقل و انتقال نسبت به میزان سهم خود را انجام دهید ولی در خصوص تصرفات مادی موکول به اذن تمامی شرکاست .

با سلام ابتدا تقاضای افراز کنید