پرداخت دیه غیر عمدی چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۷۵۱ #59847056

سلام در حادثه اسانسور در سال ۹۷ که بنده مدیر بوک بودم فرد مصدوم علاوه بر شکایت از شرکت سازنده و ادارات ذی ربط از من نیز بعنوان یکی از ساکنین و مدیر بوک شکایت نموده و با رای صادره و رسیدن به مرحله اجرای احکام، به بنده میگویند که باید کل مبلغ دیه که چهل میلیون تومان هست را پرداخت کنم.سوال من اینست که من سهم خود را بعنوان یکی از ساکنین مگر نباید پرداخت کنم و رای دادگاه توسط بنده که مدیر بوک وقت بودم به اطلاع اعضا برسد و هر کدام از اعضا نسبت به سهم خود مسئول باشند؟تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما به عنوان مدیر ساختمان مسئولیت میباشید .

بااحترام
باید تمام بیمه از بیمه اسانسور تا سقف مورد نظر پرداخت شود اگر بیمه نباشد مدیر ساختمان باید پرداخت نماید

سلام مدارک شما نیاز به بررسی دارد

سلام بعنوان مدیر ساختمان مسولیت دارید لذا جمیع مستندات لازم جهت اظهار نظر لازم میباشد موفق باشید

با درود
اینکه چه شخصی قصور کرده یا مسئولیت با چه کسانی بوده در مقام دفاع موضوعیت دارد الان که به اجرا رسیده واحد اجرا موظف به اجرای حکم قطعی دادگاه است مگر رای به صورت غیابی صادر شده باشد و شما در جلسات رسیدگی حضور نداشته اید که میتوان از واخواهی استفاده نمود

باسلام
شما به عنوان مدیر ساختمان مسئولیت هستید .

بادرودوسلام مستندات و مدارک شما باید موردبررسی قرارگیرد.