چطور میتونیم به قاضی اطلاع بدیم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۱,۱۲۷ #59789791

با سلام خدمت وکلای محترم
اگه زوجه با گذشت یکماه از نامه ای که دادگاه بهش داده (جهت تشخیص وضعیت بارداری- بابت قضیه طلاق) به عمد یا به هر دلیل دیگه ای به پزشکی قانونی نره تا پول نفقه بیشتری در ازای زمان بیشتر تا طلاق بگیره، چطور میتونیم به قاضی اطلاع بدیم؟ شاید نخواد هیچوقت بره.
و نهایتا اینکه چقدر میتونه این روند رو ادامه بده و کش بده؟
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . میتوانیدمراتب را طی لایحه ای به دادگاه تقدیم نمایید .

درود

شرح ماجرا را طی لایحه به استماع دادگاه برسانید

درود
به موجب لایحه اطلاع رسانی کنید.

با سلام .
میتوانید یک لایحه تنظیم و به دادگاه مربوطه ارسال کنید

اطهارات خود را می توانید به موجب لایحه به دادگاه تقدیم نمایید

به دادگاه صادر کننده موضوع را اطلاع بدید تا در این خصوص تصمیم بگیرد.مدت زمان خاصی در قانون برای مراجعه به پزشکی قانونی نیامده این مدت زمان عرفا باید سریع انجام شود در صورت عدم مراجعه زوجه به پزشکی قانونی دادگاه میتواند معطل این قضیه نماند و رای خودش را صادر بکنه

با سلام
می توانید لایحه بدید و موضوع را اطلاع دهید.