بعد این دو سال اگاهی زنگ زده و میگه از این سه تا ecu یکی مونده و باید گردن بگیری که سرقت کردی چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۷ #59784323

حدودا دو سال پیش من سه عدد ECU خودرو خریدم از یک نفر ب صورت تصادفی ، یعنی هیچ شناختی نداشتم روی طرف ،ب دلیل اینکه بخرم و مشتری پیدا کنم و ی مبلغی سود کنم بعد یک هفته منا گرفتن و این ECUداخل ماشین پیدا کردن مامور کلانتری و ب عنوان سارق ECU بردن اگاهی بعد استعلام فهمیدن ک هیچ کدوم از این وسیله ها سرقتی نیست ،ولی دوتا پرونده سرقتecu بهم وصل کردن و با کلی دردسر رضایت گرفتیم ، حالا بعد این دو سال اگاهی زنگ زده و میگه از این سه تا ecu یکی مونده و باید گردن بگیری ک سرقت کردی یا طرفی ک خریدی معرفی کنی ، من تا قبل از این موضوع نه سایقه ای داشتم نه تا حالا کلانتری رفته بودم و طرفی ک خریدم ازش نمیتونم پیدا کنم و جنگ اعصابی درست شده برام ک نمیتونم چشم رو هم بذارم لطفا ی راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام با ۱۹۷تماس حاصل فرمایید

شماموصوع راانکارکنیدجرمی برای شماثبت نمیشودنسبت به عملکردپلیس به شماره۱۹۷تماس بگیرید

با سلام
محکومیت کیفری بدون تفهیم اتهام و تفهیم دلایل و مستندات اتهام نسبت به شخص ممکن نیست

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

وقت بخیر موضوع را اصلا قبول نکنید.

با سلام ،موردی که به شما تفهیم گردید را نپذیرید و قبول نکنید .

با سلام احترام پلیس آگاهی نمی تواند جرمی به شما تحمیل نماید با توجه به اینکه استعلام گرفته شده دلالت بر سرقتی نبود وسایل ذکر شد می باشد می توانید از سامانه بازرسی ۱۹۷ نسبت به عملکر پلیس آگاهی شکایت انتقاد کنید