خیانت در امانت برای زوجه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۲ #59633398

سلام من زوجه هستم در دادگاه حقوقی محکوم به استرداد اموال شدم ولی به گردن نگرفتم (همسرم شکایت کرده)و قیمت وسایل رو بهش میخام پرداخت کنم در صورت جلسه هم گفتم که به ناحق محکوم شدم ولی الان که محکوم شدم قیمت شو پرداخت میکنم. پدر شوهرم خیانت در امانت علیه من و پدرم شکایت کردن در رابطه به همین لوازم منزل یا همون جهیزیه که شوهرم خرید کرده ما امانت نامه ای امضا نکردیم به نظر شما چه رای صادر میشود هنوز رسیدگی نشده.
شما بزرگواران فرمودین که سوال من دقیق طرح نشده که مال چی بوده و رابطه چی هست ؟ مال وسایل منزل و جهیزیه است که همسرم برام خریداری کرده و بعد از ۵ سال پدر شوهرم شکایت کرده و ادعا میکنه امانتی بوده در صورتی که امانتی در کار نبوده و سپردنی در کار نبوده و اینکه در دادگاه حقوقی همسرم از من شکایت کرده به گردن نگرفتم که وسایل پیش من بوده یا تلف شده گفتم دست من نیست الان که محکوم شدم قیمت شو پرداخت میکنم. الان سوال من اینه که پدر شوهرم از من و پدرم شکایت کرده آیا محکوم میشیم به جرم خیانت در امانت؟ اصلا پدرم این وسط چکاره است ! لطفا یه جواب قطعی و صدردصدی بهم بدین من نگرانم. متشکرم 🌹💐 درابطه با جهیزیه قانون میگه که وسایل منزل یا جهیزیه چه پسر خریده باشه چه دختر مشترک است و تحت تعقیب کیفری قرار نمیگیره چون اساس خانواده بر سازش و خیانت در امانت محسوب نمیشه و فقط باید از حقوقی دنبال شه .ولی شوهر من دادخواست خیانت در امانت که علیه من و پدرم داده بود را پس گرفت و هنوز روز رسیدگی نشده بود به قول خودش رضایت و پدرش رو وادار کرد که خیانت در امانت از منو پدرم شکایت کنه.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی رخ نداده است

با درود در روابط‌ زوجین مطابق آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده و خیانت در امانت منتفی است

پدرشوهرشمابدون سمت هستندووسایل اگرجهیزیه بوده دردسترس هردوی شمابوده خیانت درامانت محسوب نمیشودفقط ازلحاظ حقوقی میتوانداقدام نمایید

سلام پدر ایشان سمتی ندارند که بتوانند شکایت خیانت در امانت بکنند در دعوی حقوقی که همسرتون انجام دادند مبین این موضوع است ضمن اینکه وسائل را اگر پدر شوهر تهیه کرده اصل بر اینه که به فرزند هبه شده ضمنا همسر شما با مدارکی اثبات کرده وسیله ها متعلق به ایشان است با استفاده از همان مدارک عدم سمت پدر شوهرتان را اثبات کنید