بنده فقط دفتر انها را معرفی کرده بودم؛ آیا مجرم هستم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #59598972

شخصی از بنده بعنوان معاونت در جرم کلاهبرداری (جهت مهاجرت به اروپا) شکایت میکند میگه یعنی شما منو ترغیب و اغفال کردید ( طرف خانمه و ۴ ساله همکار منه ) در حالیکه بنده فقط دفتر انها را معرفی کرده بودم و توافقنامه و فسخ قرارداد و واریز وجوه را مستقیما شاکی بنام شخصی که فعل را انجام داده واریز نموده.آیا بنده مجرم هستم؟ خودش هم میدونه من مقصر نیستم ولی با ترغیب دیگران از من شکایت نموده است.هیچ وجهی توسط من رد و بدل نشده. ضمنا توافقنامه ای که با شخص مجری انجام داده تحت عنوان وکالتنامه میباشد که بعلت انجام ‌نشدن کار فسخ و در ان تعهد نموده وجه موکل را پرداخت نماید و چون نتوانسته پرداخت کنه صاحب مال شکایت حقوقی هم از موکل اجرای کار مهاجرت شکایت نموده است.ممنون میشم بفرمایید که میتوانند از من شاکی شوند یا‌نه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر این امر جرم نمیباشد

سلام جهت اثبات معاونت باید وحدت قصد شما با محرم اصلی را نیز اثبات نماید با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان اثبات معاونت شما وجود ندارد

سلام صرف معرفی کردن دفتر جرم محسوب نمیشود

با سلام. تحت شرایط خاص و به تشخیص قاضی رسیدگی کننده ،امکان محکومیت شما به اتهام معاونت وجود دارد.

اگه شما تنها معرف بودیت نه هیچ جرمی مرتکب نشدیت
اگه طرف دعوای اون خانم مبادرت به کلاهبرداری نموده یا قراردادش نقض شد میتونه قانونی اقدام کنه

سلام. خیر شما مجرم نیستید صرف معرفی وصف مجرمانه ندارد مگر اینکه آن شخص بتواند تبانی شما را در پشت صحنه با انها اثبات کند.‌