آیا با این شرح،این ادعا برای من محتمل هست،ایا من ندانسته عمل کلاهبرداری انجام داده ام؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۰ #59503112

من بصورت غیرانتفاعی کار اعزام دانشجو به یک دانشگاه خاص که مورد تایید کشورمان نیست را انجام میدهم.
هرساله هزینه ای حدود۸۰۰ دلار برای انجام خدمات ثبت نامی از دانشجویان معرفی شده به دانشگاه میگیرم.هزینه خود دانشگاه نیز ۱۸۰۰ دلار می‌باشد.درمجموع ۲۶۰۰ دلار
طریقه کار ما پیش ثبت نام توسط مدیر روابط بین الملل آن دانشگاه و در نتیجه ارسال برگ پذیرش برای ماست.که در نهایت ما برگ پذیرش را گرفته و بعد از دریافت رسید اتمام کار آن را به دانشجو میدهیم.
سال گذشته با توجه به شرایط کرونا متاسفانه من خود نتوانستم به دانشگاه بروم،با توجه به شرایط جدید و کرونا پیشنهاد شد فردی در آن شهر کار ثبت نام ها را برعهده بگیرد و هزینه ۳۳۰۰ دلار از داوطلبان اخذ شد که متاسفانه آن شخص کار را درست انجام نداد.
در شهریور ماه گذشته و بعد از حصول اطمینان از انجام نشدن کار دانشجویان،۵۰۰ دلار برای آنها با اخذ رضایت نامه مجدد کتبی با دستخط دانشجو و امضا و اثر انگشت آنها و نماینده قانونی آنها به آنها تحویل داده شد.
همچنین متاسفانه در زمان ورود این افراد،فرد مسول روابط بین الملل کار پیش ثبت نام را به درستی انجام نداده و فقط مدارک پذیرش را برای ما ارسال کرده است.
حال امثال این افراد دوباره مدعی اخذ اضافه هزینه،عدم انجام کار و اعلان کلاهبرداری به بنده هستند.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تراضی نمایید.

به نام خدا

با سلام

چنانچه وجهی دریافت نموده اید اعاده نمایید والا عدم اقدام شما در جهت اعاده وجوه کلیه دلایل علیه شما می باشد.
موفق باشید

بااحترام
عنوان کلاهبرداری بدست اوردن مال از طروق نامشروع و اعمال متقلبانه میشود اگر فکر میکنید توسط شما صورت گرفته بله کلاهبرداری میشود

درود . چون که کار شما بدون مجوز بوده است سعی کنید رضایت از شون بگیرید و از طرف اونها قابلیت شکایت کیفری علیه شما را دارد

سلام تاسیس موسسات با تایید باید باشد لذا شما بصورت غیر قانونی اقدام به انجام کار کردید سعی نمایید رضایت طرف مقابل را بدست آورید موفق باشید

باسلام
این کار غیر انتفاعی نیست غیر دولتی وبدون مجوز است سعی در صلح وسازش نمایید

درود
بهتر است توافق کنید.