چگونه برای تقسیم ارث اقدام نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۶۵ #59458209

سلام

من پدرم فوت کرده دارایی آن سه واحد خانه می باشد،۳ پسر و ۳ دختر دارد.

بهمراه مادرم چکاری جهت تقسیم ارث باید انجام بدهیم؟

گواهی انحصار هم صادر شده.

آیا اگه مصالحه کنیم و به یک نفر وکالت بدهیم نیازی به دعوی ترکه می باشد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورت توافق یکنفر را معین کنید بهش وکالت دهید که برای هروارث نسبت به سهمش تقاضای صدورسندکند

وقتی همه وراث توافق دارید مراجعه به دادکاه معنا ندارد

سلام در صورت تعدد ورثه و مخالفت وراث لازم است که دادخواست تقسیم ترکه مطرح گردد اما چناچه تمام ورثه توافق نمایند. با گواهی حصر وراثت و اظهار نامه مالیاتی می توانند به صورت توافقی ملک را بفروشند که برای این کار می توانند وکالت نامه کاری به یکی از ورثه بدهند و براساس سهم الارث هر کدام در دفترخانه اسناد رسمی ملک بفروش و ثمن حاصل تقسیم می گردد.

اگر امکان سازش را ندارید باید که طرح دعوی تقسیم ترکه نمایید

خیر. در صورت توافق احتیاج به طرح دعوای تقسیم ترکه نیست. به یک نفر وکالت دهید تا برای هر یک از وراث به نسبت سهم تقاصای صدور سند کند .

سلام دعوی تقسیم ترکه مربوط به زمانی است که ورثه اختلاف دارند . شما می توانید به یک نفر وکالت دهید و شرط کنید که برای هر وارث نسبت به سهم او تقاضای صدور سند کند .