دادگاه تجدید نظر ممکنه حکم را افزایش دهد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۵ #59439302

با سلام خدمت وکلای عزیز.
بنده در دادگاه بدوی به جرم دو تا توهین با پیامک به پونصد هزار تومن جزای نقدی و هفت ملیون پونصد جریمه تعلیقی تا سه سال محکوم شدم بعد به دادگاه تجدید نظر اعتراض کردم و دلایل خودم و در قالب لایحه اراعه دادم که چرا باید برا دو تا گفتن کلمه مفنگی اینقد جریمه بشم و اونم تا سه سال تعلیق بمونه میخاستم بدونم الان دادگاه تجدید نظر ممکنه حکم منو بیشتر کنه مثلا زندان بزاره یا تعلیقی رو برداره ولی مبلغشو بیشتر کنه میترسم اعتراض کردم به ضررم تموم بشه همچین چیزی ممکنه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه تجدید نظر حق افزایش مجازات را ندارد لاکن می تواند مجازات را کاهش دهد

خیر دادگاه تجدید نظر نمیتواند مجازات تعیین شده در رای دادگاه بدوی را افزایش دهد

خیر دادگاه تجدیدنظر مجازات را تشدید نخواهد کرد

خیر دادگاه تجدید نظر باتوجه ب اعتراض شما ب رای دادگاه بدوی و ارائه لایحه حداکثر رای دادگاه مذکور را تایید خواهد کرد

در موضوع شما تجدیدنظر حق افزایش مجازات را ندارد اگر اعتراض شما وارد تشخیص داده شد میتونند برائت یا جرائم را گاهش دهند

با سلام
خیر
دادگاه تجدید نظر حداکثر حکم دادگاه بدوی را تایید می نماید .

خیر امکان تشدید مجازات وجود ندارد
ضمنا لایحه شما در حدی که فرمودید خوب نیست