با توجه به اینکه تا موقع رفتن به دادگاه خونه رو با مامور تخلیه کرده اگر موجر حاضر نشود، مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #59207138

سلام
برای مستاجر با توجه به اتمام قرارداد دستور تخلیه از شورا گرفته و منتظر هستیم ۱ هفته بگذره تا با مامور تخلیه بشه حالا برای موجر ابلاغیه از دادگاه اومده که مستاجر بابت ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت شکایت کرده و ادعا دروغی کرده گفته موجر از نصفه قرارداد آب رو من قطع کرده در صورتی که اصلا اینطور نبوده و حتی الان هم آب وصل می باشد
حالا سوال من اینه اصلا همچین چیزی ممکنه که قرارداد تموم شده باشه مستاجر بتونه اینجور شکایتی کنه؟
موجر باید بره؟
با توجه به اینکه تا موقع رفتن به دادگاه خونه رو با مامور تخلیه کرده اگر موجر نره مشکلی پیش میاد؟
دیگه دستور تخلیه گرفته شده همچنین شکایتی مستاجر می تونه پیش ببره باعث ضرر موجر بشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح شکایت مستلزم اثبات ادعا نیز می باشد و به نظر امکان اثبات امر را داشته و دعای مستاجر رد میشود

سلام اثبات ادعای مستاجر با خودش است . به صرف استعلام از شرکت اب و استمرار استفاده از اب ، شکایت مستاجر رد می سود و حتی موجر حق دارد به اتهام افترا از مستاجر شکایت کند .

با توجه به اینکه تا اموعد دادگاه محل اجاره در تصرف مستاجر قرار نخواهد داشت اثبات موضوع قطع آب که مورد انکار شما نیز میباشد امکان ندارد. و ضمن اینکه در صورتجلسه ای که در زمان تخلیه تنظیم مینمایید از دادوز بخواهید که سالم بودن انشعابات و عدم قطع آب و سایر انشعابات را در صورتجلسه قید نماید.