تا الان برای سند زدن نیامده، هم مابقی ثمن مونده هم پلاکم دستشه، چطور میتونم خسارت و دیرکرد این دو سال رو پس بگیرم و ماشین رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۶ #59145396

سلام
ماشینم و آخر ۹۸ قولنامه کردم دستی شرط پشیمانی مبلغ ۱ م گذاشتیم و طرف نصف مبلغ رو داد و ماشین رو تحویل گرفت، تا الان برای سند زدن نیمده، هم مابقی ثمن مونده هم پلاکم دستشه، چطور میتونم خسارت و دیرکرد این دو سال رو پس بگیرم و ماشین رو توقیف کنم؟ البته برای مابقی ثمن معامله
و تامین خواسته اقدام کردم ۳ ماهه ولی از تاریخ اقدام خسارت رو ذکر کردن، آیا اقدام برای ابطال مبایعه نامه برام جواب میده؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه تسویه حساب و پرداخت باقی مانده ثمن منوط به انتقال سند شده است و شما نسبت به انتقال سند اقدام ننمودید نمی توانید فسخ را اعمال کنید لاکن در خصوص پلاک می توانید دادخواست فک پلاک را مطرح کرده و از خودرو رفع توقیف کنید

درود بر شما، در خصوص تسویه حساب بایستی ابتدا سند را منتقل کنید، لذا از این بابت کار بر عهده‌ی شماست، لکن در مورد پلاک میتوانید دادخواست الزام به فک تنظیم نمایید تا پلاک شما از ایشان مسترد شود.

تنها میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح کنید و تقاضای توقیف خودرو را بنمایید . در زمینه فسخ نیز به دلیل اینکه تسویه حساب منوط به انتقال سند بوده و شما نیز سند را منتقل نکرده اید لذا ادعایی در این خصوص نمیتوانید بنمایید .

در صورتی که در مبایعه نامه اقساط مشخص شده باشد در صورت تعدی از پرداخت اقساط معامله را می توان فسخ کرد

درصورت تصریح در مبایعه نامه مینی براینکه در تاریخ مندرج و مشخص اقساط درمبایعه نامه نسبت به پرداخت اقساط اقدام نکنید معامله فسخ می گردد وگرنه فقط می توانید مطالبه طلب و تاخیر نادیه دادخواست بدین ا

درود
بستگی به شرایط مندرج در قرارداد تان دارد.

سلام
شما تنها در صورتی می توانید معامله را به دلیل نپرداختن اقساط ثمن فسخ کنید که چنین شرطی در مبایعه نامه تصریح شده باشد.