تمام اموال منقول و غیر منقول ما را می خواهد بالا بکشد؛ برای مطالبه سهم الارث چگونه اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۸۰ #59137001

من و برادرم در شیراز و تهران زندگی میکنیم و دو خواهر دیگرم ازدواج کرده اند و مشغول زندگی خودشان هستند و پدر و مادر ما هر بیسواد بودند و هم اکنون فوت کرده اند. برادر کوچک ما از این فرصت سوء استفاده کرده و اموالی که در منزل پدر و مادرم بوده سرقت کرده است من از پدرم فیلم دارم که به کلیه جنایات برادرم اعتراف کرده است. از طرفی قصد دارد حقوق دولت را نیز ضایع کند هیچ گونه انحصار وراثتی و اظهاریه ایی در اداره دارایی و شورای حل اختلاف کرمانشاه تنظیم نشده است. از سال ۱۳۹۲ که پدرم فوت کرده تا کنون وساطتت بزرگان فامیل و حتی شخصی که برادرم فرستاده بین ما داور یکنه به نتیجه انسانی نرسیده و او تمام اموال منقول و غیر منقول ما را می خواهد بالا بکشد و یا بطور غیر واقعی و ماترکه پدرو مادرم را خیلی اندک اظهار می نماید .

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولین کار باید انحصاروراثت اخذ نمایید

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست دهید

باید درخواست گواهی انحصار وراثت را مطرح و به همراه گواهی فوت و شناسنامه‌ی متوفی، کپی شناسنامه‌ی وراث، استشهادیه‌ی محضری مبنی بر انحصار ورثه به افراد معرفی شده و گواهی مالیات بر ارث (چنانچه متوفی قبل از سال ۱۳۹۵ فوت شده باشد) به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامتگاه یا سکونت متوفی تقدیم شود.
و به منظور حفظ ماترک مهر و موم ترکه را از شورای حل اختلاف درخواست می کنید.
شورای حل اختلاف بنا به درخواست ورثه ، اقدام به تهیه‌ی فهرستی از دارایی متوفی می‌کند؛ در این فهرست، نام کلیه‌ی اموال منقول و غیرمنقول و بهای آنها، حقوق، مطالبات و البته بدهی‌های متوفی درج می‌شود. این عمل که به منظور تعیین دقیق میزان ماترک انجام می‌شود، تحریر ترکه نام دارد.و بعد از تحریر درخواست تقسیم ترکه را ثبت نمایید .

شما بهمراه سایر وراث می توانید به اداره دارایی مراجعه نمایید و بعد از طی روند اداری ان تقاضای انحصار وراثت بدهید

با سلام
در مرحله ی اول اقدام به انحصار وراثت نمایید

شما و یا یک نفر دیگر از خواهر و برادرانتان میتوانید با مراجعه به اداره دارایی و اخذ گواهی ماده ۱۹ ، مراحل انحصار وراثت را در شورای حل اختلاف انجام دهید و سپس دادخواست تحت عنوان تحریر و مهر و موم ترکه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید و کل ماترک را صورت برداری کنید