باید چه طور طلاهامو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۴ #59078342

باسلام. مادر همسر من تمام طلاها و کادوهای عروسی منو از تو تالار برداشته برده.تا الان میگفتن امانته دستشون هر موقع بخواین پس میدیم الان میگن برای خودمونه به خاطر خرجایی که کردیم. تو فیلم عروسیم مشخصه اونا رو به من کادو دادن.همسرم حاضر به شهادت علیهشون نیست ولی چند تا پیام ازش دارم که توش گفته اونا تو گاوصندوقه پدرشه.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اظهارنامه جهت استرداد ارسال کنید
در صورت عدم استرداد، دادخواست استرداد بدهید.
شکایت خیانت در امانت به احتمال زیاد مصداق پیدا نمی کند مگر سپردن اموال توسط شما صورت گرفته باشد و نیز تعلق آنها به شما اثبات شده باشد.
حتما اقدام به اخذ مشاوره نمائید

میتوانید با تقدیم دادخواستی به خواسته الزام به استرداد هدایا منجمله : طلا و ..... طرح دعوی نموده و ادعایتان را با ارائه مدارک و معرفی شهود اثبات نمایید .

سلام
اگر تعلق طلاها به شما با دلایلی از قبیل شهادت شهود یا اقرار مادر خانمتان در پیامک ثابت باشد می‌توانید علیه ایشان دادخواست استرداد طلا ها را با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم کنید تا دادگاه رسیدگی و حکم مقتضی صادر نمایند مواردی مانند فیلم عروسی نیز می تواند قرینه بعد صحت ادعای شما باشد

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خیانت در امانت مطرح کنید