آیا می توان پول را جای امانت گذاشت تا هر دو طرف به آن اعتماد کنند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۳ #59008299

اینجانب با رای قطعی غیابی محکوم به کلاهبرداری شدم و بعد از اطلاع از حکم توانستم در مقابل مبلغی رضایت شاکی بگیرم ولی فاصله میان ما زیاد است و وکیل گرفتم حالا به نظر شما راهکار برای اینکه ایشان رضایت‌نامه را امضا و من پول واریز کنم چیست به خاطر عدم اعتماد که به هم داریم آیا اگر رضایت نامه را در دفاتر اسناد رسمی امضا کند بعد به دادگاه تحویل بدهیم بهتر است یا اینکه مستقیم در اجرای احکام کیفری رضایت نامه بگیریم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعلام رضایت در دادگاه و دفاتر اسناد رسمی هر دو معتبر است

درود بر شما.هر دو صورت امکان پذیر ومعتبر است

سلام با توجه به سوال شما در دفترخانه ثبت نمایید موفق باشید

رضایت نامه را در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم کنید.

سلام رضایت یا در دفترخانه است یا اجرای احکام

اگر رضایتنامه در دفتر اسناد بگیرید در دادگله به همان می توانید استناد نمایید و می توانید در اجرا نیز حاضر شوند بستگی به توافق شما با شکی دارد

بادرود در دفترخانه تنظیم شود