آیا من میتونم از دادگاه نامه بگیرم تا دانشگاه جلوی انتخاب واحد ایشون رو بگیره و یا اینکه به هر نحوی جلوی ادامه تحصیل ایشون رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۵۳ #58690545

سلام من با خانمان تو دوران عقد به مشکل برخوردیم ایشون مهرشون رو به اجرا گذاشتن و درخواست نفقه کردن

مشاوره حقوقی خانواده
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

"با سلام"
خیر امکان پذیر نمیباشد

با سلام
حق تحصیل جز حقوق طبیعی هر انسان است پاسخ منفی است .‌

خیر شما چنین حقی ندارید

باسلام
در مورد تحصیل مانع شدن امکان پذیر نیست

این امکان برای شما وجود ندارد و وجاهت قانونی ندارد.

هیچکس را اصولا نمی‌توان از حق تحصیل محروم کرد و شما نیز حق ممانعت از ادامه تحصیل همسرتان را ندارید و طرح دعوی در این مورد بدون شک ب جایی نخواهد رسید،در خصوص مطالبه مهریه و نفقه ایشان در حیطه حقوق قانونی خود اقدام کرده و زوج مکلف ب پرداخت هست