چگونه میتوان حکم تخلیه واحد مسکونی مورد اجاره را گرفت؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۲۸ #58663399

با سلام واحد مسکونی به مدت چهارسال رهن واجاره داده شده است.از مستاجر خواسته شده با توجه به نیاز به فروش مورد اجاره، واحد مسکونی رو تخلیه نماید.مستاجر اعلام نموده واحدی را در نظر گرفته و برای رهن مکان جدید نیمی از رهن را موجربه ایشان پرداخت نماید.نیمی از رهن توسط موجر به مستاجر پرداخت گردیده است ولی مستاجر با توجه به دریافت نیمی از رهن باز واحد مورد نظر را تخلیه نمی نماید.چه اقدامی جهت تخلیه واحد مورد اشاره می توان انجام داد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق مصوبه ستاد مبارزه با کرونا امکان تخلیه ملک مسکونی وجود ندارد و قرارداد خودبه خود تمدید میشود مگر اینکه موجر ملک را بفروشد یا نیاز شخصی خود را اثبات نماید که اثبات این موارد نیز با موجر است

با درود دادخواست دستور تخلیه تقدیم نمایید...

دادخواست دستور تخلیه تقدیم نمایید...

سلام دادخواست صدور دستور تخلیه بدهید

باسلام
دادخواست صدور دستور تخلیه تقدیم نمایید و مبلغ باقی مانده را به حساب دادگستری واریز نمایید

سلام
ضمن پرداخت کامل مبلغ رهن و ذکر نیاز شخصی ،دستور تخلیه از شورای حل اختلاف مطرح نمایید.

با سلام
ابتدا اظهارنامه دهید و در مرحله بعد دادخواست دستور تخلیه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید