چگونه باید اثبات کنم این مبالغ بابت حق و حقوق من بوده است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۱ #58656879

بنده در شرکتی به عنوان مشاور بدون قرارداد و‌ بیمه مشغول بکار بودم و در ازای هرکاری مبلغی دریافت می‌کردم
حالا پس از گذشت ۱ و نیم سال که ایشان دچار مشکل مالی شدند با تهمت و‌ افترا خواستار بازگردندان حقوق من شده و تهدید به شکایت شدند که این پول ها بابت کار دیگری بوده و طلب بازگرداندن آنها را دارد

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارائه پرینت واریزی از حساب شخصی کارفرما به حساب شما قابل اثبات است

با احترام از طریق ادله محکمه پسند اقدام کنید

با احترام به شهادت شهود استناد کنید

باسلام
دوست عزیز از همکاران و کسانیکه نسبت به اشتغال شما در محل کارتان اطلاع دارند در صورت شکایت ایشان بعنوان شهود میتوانید استفاده کنید ضمن اینکه ایشان میبایست ادعای خودشان را با دلیل و مدرک به دادگاه اثبات نماید که مبالغی که به شما پرداخت نموده است در قبال چه چیزی بوده است برای مثال چنانچه کالایی فروخته باشد میبایست فاکتور کالا را ( با امضا شما بعنوان خریدار ) ارائه نماید ‌.

با سلام ،قطعا وقتی در آن مجموعه مشغول بکار بوده اید افرادی بوده اند نظاره گر فعالیت شما باشند به استناد شاهدین می توانید رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات نمایید

سلام با شهادت شهود رابطه کارگر و کارفرمایی را ب اثبات رسانید

سلام شما میتونید کلیه حقوق خود را در اداره کار پیگیری کنید ضمن اینکه با داشتن شهود و ادله رابطه کارگری و کارفرمایی خود را اثبات کنید با اثبات اینکه شما برای ایشون مشغول به کار بوده اید ادعای ایشون رد می شود و بابت افترا و تهمت از ایشون شکایت و اعاده حیثیت کنید ایشون هم باید با داشتن دلایل ادعای خودش ثابت کند