طلاق از طرف زوجه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۶ #58655073

سلام شوهر من اعتیاد داره و به همین دلیل هر شرکتی میره بیرونش میکنن و هر کاری برای ترکش کردیم باز بر میگرده الان چطور میتونم طلاق بگیرم البته خونه به نام من هستش ایا میتونه بگیره یا نه والان چطور از خونه بیرونش کنم چون نمیره و من و دخترم ازش میترسیم که بلای سرمون بیاره و یا بچه رو بدزده چون دزدی هم کرده چه از خونه وسایل خونه و...

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست طلاق با اثبات عسر و حرج

در مورد منزل که بنام شما می باشد اقدامی نمی تواند انجام دهد چرا که مالکیت بنام شما است
در مورد طلاق نیز در صورت اثبات اعتیاد به مواد مخدر به عنوان عسر وحرج زوجه دادخواست طلاق تقدیم مقام قضایی شود
در مورد فرزند مشترک هم با شرایط موصوف می شود نظر مثبت مقام قضایی را گرفت تا حضانت را به مادر بدهند

با سلام
شما میتوانید اط طریق دادگاه دادخواست طلاق بخاطر عسر و حرج من جمله اعتیاد همسر و عدم پرداخت نفقه و نیم جانی از ایشان اقامه دعوی نمایید تا با معرفی به پزشکی قانونی ادعای شما مثبت و دستور بر صدور حکم طلاق انجام گیرد .
چون ملک بنام شماست همسرتان نمیتواند آن را از شما مطالبه نماید و حضانت فرزند به دلیل اعتیاد زوج بر عهده شما خواهد بود

سلام
شما می توانید برای طلاق اقدام کنید و مشکلی پیش نمیاد و دادگاه حکم طلاق صادر می کند
نه حق ندارد خانه از شما بگیرد

سلام.اگر اعتیاد مضر ایشان را بتوانید اثبات کنید خواهید توانست طلاق بگیرید.

سلام
طلاق از سوی زوجه فقط در شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج یا در مواردی که زندگی عسر وحرج و مشقت همراه باشد امکان پذیر است و یا باید به صورت توافقی طلاق بگیرید و اگر سند خانه به صورت شش دانگ به نام شما می باشد می توانید درخواست خلع ید همسرتان از منزل را بنمایید

سلام
بتوانید در دادگاه ثابت نمایید که زندگی با او سخت و غیر قابل تحمل است و طلاق به دلیل عسر و حرج می باشد و دادگاه آنرا تایید کند می توانید بدون رضایت مرد طلاق بگیرید.
چطور میتونم طلاق بگیرم////
طبق بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد.
برای اثبات اعتیاد، دادگاه معتاد را به پزشکی قانونی می فرستد ، اما معتادها با ترفندهایی می توانند از مثبت بودن تست اعتیاد رها شوند. بنابراین به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز برای اثبات اعتیاد شوهر موثر است. بعضی از قضات از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد شوهر را صادر می کنند
خونه به نام من هستش ایا میتونه بگیره یا نه///خیر