مصادره خودرو حامل مواد، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۸۲۶ #58616790

باسلام
از داخل صندوق ماشین ۳ کیلو تریاک پیدا کردن جا ساز نبوده برا بار اول هم بوده ایا ماشین و به نفع دولت مصادره میکنن؟؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مصادره نمی شود
اگر مقدار مواد های ذکر شده کمتر از ۵ کیلوگرم باشد، در صورتی که باز هم این جرم را تکرار کنید، برای بار دوم، شما به یک برابر و نیم، برای بار سوم شما به ۲ برابر و در مرتبه‌های بعدی به ترتیب به دو ونیم، سه، سه و نیم و … برابر مجازات جرم جدید محکوم خواهید شد.

اولا اگر مقدار مواد های ذکر شده کمتر از ۵ کیلوگرم باشد، در صورتی که باز هم این جرم را تکرار کنید، برای بار دوم، شما به یک برابر و نیم، برای بار سوم شما به ۲ برابر و در مرتبه‌های بعدی به ترتیب به دو ونیم، سه، سه و نیم و … برابر مجازات جرم جدید محکوم خواهید شد.
ثانیا بیش از ۵۰۰ گرم تا ۵ کیلو = ۱۵ تا ۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۴۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲تا ۵ سال زندان
مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر بنگ و گرس و تریاک و شیره و سوخته تریاک و یا تفاله تریاک یا گراس
بیش از ۵ کیلو = ۶۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۵ تا ۱۰ سال حبس
در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر حمل و نگهداری مواد مخدر مذکور به جای جریمه مصادره اموال به استثنای هزینه زندگی متعارف برای خانواده محکوم برای بار سوم اعدام و مصادره اموال به استثنای هزینه زندگی متعارف برای خانواده ایشان

درصورت اثبات ک صاحب ماشین بوده یا اطلاع داشته بله

سلام
ایا ماشین و به نفع دولت مصادره میکنن؟؟ خیر
اگر مقدار مواد های ذکر شده کمتر از ۵ کیلوگرم باشد، در صورتی که باز هم این جرم را تکرار کنید، برای بار دوم، شما به یک برابر و نیم، برای بار سوم شما به ۲ برابر و در مرتبه‌های بعدی به ترتیب به دو ونیم، سه، سه و نیم و … برابر مجازات جرم جدید محکوم خواهید شد.
بیش از ۵۰۰ گرم تا ۵ کیلو = ۱۵ تا ۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۴۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲تا ۵ سال زندان
مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر بنگ و گرس و تریاک و شیره و سوخته تریاک و یا تفاله تریاک یا گراس
بیش از ۵ کیلو = ۶۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۵ تا ۱۰ سال حبس
در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر حمل و نگهداری مواد مخدر مذکور به جای جریمه مصادره اموال به استثنای هزینه زندگی متعارف برای خانواده محکوم برای بار سوم اعدام و مصادره اموال به استثنای هزینه زندگی متعارف برای خانواده

ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی
بازپرس یا دادستان در صورت صدور قرار منع یا موقوفی تعقیب باید تکلیف اشیاء و اموال کشف شده را که دلیل یا وسیله ارتکاب جرم بوده و یا از جرم تحصیل شده یا حین ارتکاب، استعمال و یا برای استعمال اختصاص داده شده است تعیین کند تا حسب مورد، مسترد، ضبط یا معدوم شود. درمورد ضبط، دادگاه تکلیف اموال و اشیاء را تعیین می کند. همچنین بازپرس و یا دادستان مکلف است مادام که پرونده نزد وی جریان دارد به تقاضای ذینفع و با رعایت شرایط زیر دستور رد اموال و اشیاء مذکور را صادر نماید:
الف- وجود تمام یا قسمتی از آن اشیاء و اموال در بازپرسی یا دادرسی لازم نباشد.
ب- اشیاء و اموال، بلامعارض باشد.
پ- جزء اشیاء و اموالی نباشد که باید ضبط یا معدوم گردد.
در کلیه امور جزائی دادگاه نیز باید ضمن صدور حکم یا قرار یا پس از آن اعم از اینکه مبنی بر محکومیت یا برائت یا موقوفی تعقیب متهم باشد، در مورد اشیاء و اموالی که وسیله ارتکاب جرم بوده یا در اثر جرم تحصیل شده یا حین ارتکاب، استعمال و یا برای استعمال اختصاص یافته است، باید رای مبنی بر استرداد، ضبط یا معدوم شدن آن صادر نماید.