با عدم تمکین زن، باید چه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۲۱ #58543731

من و همسرم برای سر زدن به خانواده وی به خارج از کشور سفر کردیم بعد سه هفته در یک دعوای زن و شوهری به ایشان عنوان کردم که من میرم تو هم آروم شدی و مشکل نداشتی بیا ولی تاکنون از برگشت خودداری می‌کند، البته با تحریک خانواده اش؟ در رابطه با شکایت و راهنمایی غلط خانواده و عدم تمکین راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا برای ایشان اظهارنامه بفرستید در صورت برنگشتن دادخواست عدم تمکین دهی

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

دادخواست الزام به تمکین را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نمایید

با سلام
ابتدا طی اظهار نامه ای از ایشان تقاضای بازگشت به منزل مشترک طی زمان مشخص را مطرح کنید
در صورت عدم بازگشت ایشان دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

سلام می توانید دادخواست الزام به تمکین طرح کنید در صورت اثبات نشوز زوجه مستحق نفقه نخواهد بود و به شما اجازه ازدواج مجدد داده می شود

سلام
دادخواست الزام به تمکین از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه نمایید