اگه من هزینه کنم به ارزش زمین افزوده میشه نظر شما چیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #58499193

باسلام و وقت بخیر
مادر بنده قطعه زمینی دارن و شوهرم میگه در ساخت و سازش هزینش هر چقدر شد منم نصفشو بدم و شریک شم یعنی شریک سه دانگ سه دانگ
منتهی مادرم مخالفت کردن و گفتن فقط میتونن یک طبقه از ساختمان رو به نام شوهرم کنن و اختلافاتی صورت گرفت مادرم میگه پولی بابت زمینش پرداخت نمیکنه و حرف شوهر منم اینه که اگه من پولی ندم مادرت تنهایی قادر به تموم کردن کل ساختمان نیس و اگه من پول بدم ارزش زمین تو بیشتر میشه و فردا پس فردا اگه خدای نکرده اتفاقی هم برا شما افتاد ورثه های شما از پولی که من به اوجا هزینه کردم ارث میبرن اونوقت انصاف نیس که یه طبقه به نام من کنی در عوضش ازپولی که من هزینه کردم اون یکی بچه هات استفاده کنن منظور کلی شوهرم اینه که اگه من هزینه کنم به ارزش زمین شما افزوده میشه نظر شما چیه؟ حق با کیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به لحاظ کلی نظر همسرتان منطقی است ولی باید هر تصمیمی در این خصوص با جلب رضایت مادر به عنوان مالک صورت پذیرد . توصیه میشود به هیچ وجه بدون توافق کتبی صحیح و قوی قانونی هیچ اقدامی انجام نداده و اعتماد و احساسات را در این مورد اصلا دخالت ندهید .

با سلام سوال شما فعلا در مقطع توافق یا عدم توافق هست شوهر شما و مادرتان باید قراداد مشارکت تنظیم نمایند ودر خصوص سهم الشرکه هر کدوم براساس اورده خود توافق نمایند