توهین قابلیت پیگیری کیفری دارد؟

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۶۶۴ #58400725

شخصی سر معامله ای با یک شخص دیگر به توافق نمی رسد.(معامله اینترنتی) با برخورد بد فروشنده خریدار عصبانی شده و حرف هایی به شکل زیر می زند :
دستگاه زپرتی مال خودت
پول پرست
مردیکه خرفت
دهاتی
روان پریش
(با عرض پوزش) ---------- آقا
باید پابوسم باشی
برو گمشو
مثل تو------------ ندارم
(با عرض معذرت) برو هر ---------- که میخوای بخور
من عذر میخوام اگر از کلمات بی ادبانه استفاده کردم
شخص مشتری ادعا می کند که با این کلمات می تواند شکایت کند . ایا در دادسرا به چنین کلماتی رسیدگی می شود یا خیر ؟
لازم به توضیح است که این کلما از بطن جمله درآورده شده . بر فرض مثال نوشته شده که : برو گمشو و دیگه مزاحم من نشو وگرنه شکایت میکنم .
یا طرف نوشته ازت شکایت میکنم ایشون در پاسخ گفتن برو هر ------------که میخوای بخور
یا مثلا گفته شده دستگاهمو ۱۰۰ میلیون هم به تو نمیفروشم در پاسخ گفته شده باید پاهامو هم ببوسی تا بخرم ازت .

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان شکایت کیفری می باشد.

باسلام
بله الفاظ رکیک قابل پیگیری است

سلام و قت بخیر
توهین و بکار گیری الفاظ قابل پیگیر یمی باشد ولی می بایست دلایل و اماره کافی جهت متقن نمودن مرجع محترم رسیدگی وجود داشته باشد

با سلام
این الفاظ نوعا و عرفا توهین آمیز تلقی می شوند و می توانید شکایت کنید.

درود بر شما . کلمات و الفاظ بکار رفته قابل شکایت کیفری تحت عنوان توهین میباشد

با سلام
الفاظ به کار برده شده توهین محسوب شده و تحت همین عنوان قابل شکایت است.