آیا فروشنده قانونا می تونه در تاریخ مشخص شده برای قسط آخر علیه من عدم حضور در محضر بگیره و معامله رو فسخ کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #58274062

سلام ملک مسکونی رو قولنامه کردم و در قولنامه تاریخی رو برای پرداخت قسط آخر و سند زدن تعیین کردیم. اما قسط آخر وام مسکن هست و فروشنده هنوز سند تک برگ را که لازمه شروع مراحل اخذ وام هست به من نداده. در قولنامه ذکر شده که فروشنده در جریان اخذ وام هست و باید همکاری لازم رو با خریدار داشته باشه.سئوالی که دارم این هست که آیا فروشنده قانونا می تونه در تاریخ مشخص شده برای قسط آخر علیه من عدم حضور در محضر بگیره و معامله رو فسخ کنه؟ با توجه به اینکه حدود ۱۰ روز به تاریخ محضر مونده و ایشون هنوز سند رو به من نرسونده و اخذ وام هم بین یک ماه تا ۴۵ روز طول می کشه. من چکار باید بکنم تا به لحاظ قانونی ایشون نتونه اقدامی انجام بده ؟نیاز به ارسال اظهار نامه هست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت به خیر
در صورتیکه در قرارداد ذکر شده باشد که فروشنده ملزم به همکاری بوده لیکن وی از این کار خودداری کرده،شما می توانید الزام به انجام تعهد را از دادگاه بخواهید.
همچنین شما می توانید به وسیله ارسال اظهارنامه مبنی بر اخذ سند تک برگ از فروشنده به این مکاتبات رسمیت ببخشید.