طلاق توافقی یا درخواست زوج یا زوجه، کدام سریعتر به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۲۵۴ #58127443

سلام.خوبید.سوالی داشتم.
وکیل خانم بنده تماس گرفتن برای طلاق. ولی بیان کردند که بنده تقاضای طلاق بدهم تا زمان کمتری پرسه داشته باشد.البته گفتند که حق و حقوقی نمی خواهند.بنده پیشنهاد طلاق توافق رو دادم و گفتم اگر از طرف من درخواست طلاق باشد ، باید در دفتر . رسمی ثبت شود که کلیه حقوق خود را گرفته اند. به نظر شما کدوم راه و با چه روشی بهتر است؟
امروز وکیل خانمم تماس گرفتن که ایشون در دفتر اسناد رسمی رسید بدهند که کلیه حق و حقوق خودشونو گرفتن و بنده هم وکالت طلاق بدهم که وکیلش کارای طلاق رو انجام بدهند.دلیل ایشان هم بخاطر اینکه من دوست دارم ایشون رو ببینم و خانمم هم همینطور ، این پیشنهاد رو دادن.برای من دردسرهای بعدی و تبعاتی ندارد؟
میتونم وکالت طلاق یکی دو ماهه بدم که سریع تر کارای طلاق رو انجام بدن؟
کدام راه بهتر است؟

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است از طریق دفتر خانه ضمن ابرا ذمه شما از پرداخت مهریه و... علی الخصوص از شرط تنصیف دارایی، اقدام به اعطای وکالت در طلاق نمایید

با سلام
با توجه به توضیحات فوق چنانچه شما نیز خواهان طلاق هستید و امکان حضور در جلسات مشاوره قبل از دادگاه را ندارید بهتر است در دفاتر اسناد رسمی اقرارنامه ای مبنی بر ابراء حق و حقوق همسرتان از جمله مهریه، نفقه و اجرت المثل از ایشان گرفته و در خصوص امضاء شرط تنصیف دارایی (نصف شدن اموال) در عقدنامه توسط شما اقرارنامه ای مبنی بر اینکه همسرتان نسبت به این شرط ادعای ندارد نیز تهیه کرده و سپس دادخواست طلاق از سمت شما (زوج) تقدیم مراجع قضایی شود.

سلام و درود
خیلی تفاوتی ندارد که از طریق وکالت رسمی و یا اعطای وکالت به وکیل و یا از طریق درخواست طلاق از ناحیه مرد انجام شود ولی در طلاق از ناحیه مرد نیاز به مشاوره علی الاصول ندارید.
موفق باشید.

با سلام واحترام .به هر حال حق طلاق با شما است اگر دوست دارید سریعتر تمام شود می توانید یک وکالتنامه به وکیل خود بدهید.موفق وموید باشید

سلام
باتوجه به اینکه زوج هر زمان بخواهد میتواند زوجه را طلاق بدهد، بنابراین ثبت طلاق از جانب شما موجبات تسریع را فراهم مینماید.
باتوجه به اینکه وکالت جهت طلاق اعطا میشود بنظر نمیرسد منجر به بروز مشکلی برای شما گردد.

سلام.مستقیم به وکیل دادگستری وکالت بدهید بجای شما تمام کارهای طلاق توافقی را انجام دهد و نهایتا ظرف ده روز صیغه طلاق جاری خواهد شد.وکالت در طلاق در دفترخانه راه خل دیگری است اما ممکن است هزینه و زمان بیشتری در پی داشته باشد.

سلام

ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی انست که بیان می‌کند
«مرد می‌تواند هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد.»
حکم مربوط به درخواست طلاق توافقی معمولا سریع‌تر صادر می‌‏شود و ازآنجا که محاکم با الهام از ماده ۲۱ قانون حمایت خانواده، مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش را سه ماه از تاریخ صدور حکم، تعیین می‌کنند و اگر زوجین در این مدت برای اجرای حکم طلاق اقدام نکند مهلت اجرای رای منقضی می‌شود.