مجازات مشارکت در جاسازی مواد در خودرو، قابل تبدیل به جزای نقدی هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۸ #57924925

سلام وخسته نباشید
ببخشید واسه این پرونده برام ۵ سال داده بودن تسلیم به رای دادم ۱۵ ماه کم شده الان با سند بیرونم میخواستم بپرسم الان که ۴۵ ماه شده اینو میشه به جریمه نقدی برگردوند یا چه چیزهایی شامل من میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
یک سوم محکومیت را گذرانده و درخواست آزادی مشروط داشته باشید. به استناد ماده قانونی ذیل

ماده ۵۸ - در مورد محکومیت به حبس تعزیری، دادگاه صادر کننده حکم می تواند در مورد محکومان به حبس بیش از ده سال پس از تحمل نصف و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مدت مجازات به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط را صادر کند:
الف - محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد.
ب - حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
پ - به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر و زیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
ت - محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد.
انقضای مواعد فوق و همچنین مراتب مذکور در بندهای (الف) و (ب) این ماده پس از گزارش رئیس زندان محل به تایید قاضی اجرای احکام میرسد. قاضی اجرای احکام موظف است مواعد مقرر و وضعیت زندانی را درباره تحقق شرایط مذکور بررسی و در صورت احراز آن، پیشنهاد آزادی مشروط را به دادگاه تقدیم نماید.

رای صادره شده و امکان تخفیف و تعلیق وجود ندارد درخواست ازادی مشروط مرخصی پایان دوره داده

سلام چون رای قطعی صادر شده امکان تخفیف و تبدیل و تعلیق وجود ندارد مگراینکه بتوانید حسب مورد از ازادی مشروط و عفو استفاده کنید

باتوجه به اینکه حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط نموده اید و رای قطعی صادر شده است امکان اعمال تخفیف و تبدیل و یا تعلیق مجازات وجود ندارد.
مگر اینکه حسب مورد از آزادی مشروط و یا مرخصی پایان دوره و یا عفو استفاده کنید.