اگر زوج به علت پروژه های خارج از کشور 48 روز خانه نباشد آیا زن به لحاظ حقوقی حق دارد شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۹ #5787

بنده فوق لیسانس مهندسی ژئوتکنیک می باشم و مدت سه سال از که عقد کردم و حدود دو سال از زندگی مشترکم می گذرد که البته این دوسال بیش از چند ما به علت اختلاف زندگی نکردیم بعلت بی کاری و مشکلات کاری شدید در ایران مجبور شد در یکی از پروژه های خارج از کشور مشغول شوم که در این صورت 48 روز کار و 12 روز مرخصی هستم. هم اکنون همسرم که خانواده اش ساکن شهر دیگری غیر از شهر محل زندگیمان است قصد خروج از منزل دارد و می گوید حق قانونی دارم چون همسرم نیست در خانه پدرم باشم و با توجه به مشکلات بسیار زیادی که ما داشته ایم صلاح در این نیست که ایشان منزل پدرشان باشد، به نظرتان چه کار کنم. ایشان ادعاهایی از قبیل عدم امنیت جانی و روحی، دخالت خانواده بنده و تنهایی را هم عنوان می کنند که ریشه دیرینه دارد و بنده در کنترل این زندگی درمانده شده ام. لطفأ راهنماییم کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نمیتوانید اقدامی جهت جلوگیری از رفتن همسرتان به خانه ی پدرش یا غیره نمایید لذا میتوانید به دادگاه مراجعه و با اثبات عدم تمکین از دادن نفقه معاف شوید.در صورتی هم که قصد جدایی دارید میتوانید یا بصورت توافقی و یا با پرداخت مهریه همسر خود را طلاق دهید.

موفق باشید