فسخ صلح نامه در صورتیکه به صورت عمری باشد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳,۶۰۶ #57804

سلام پدر بنده ملکی را به نام من صلح عمری با حق فسخ کرده وبعدا همان ملک را به نام کسی دیگر زده ایا صلح نامه اولی نباید باطل می شد وبعد به نام کسی دیگر زده میشد

مشاوره حقوقی صلح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود/ من بعید میدونم بتواند صلح فسخ کند مگر شما به سن قانونی نرسیده بودین ایشان بعنوان ولی شما ان رافسخ کرده باشد

صلح عقد لازم است ضمن عقد لازم هرگونه شرطی قید شود از جمله شرط حق فسخ نظر به اینکه یکی از اقسام عقود عقد خیاری ست که میتواند یکی از طرفین از حق فسخ استفاده نماید لذا به موجب قانون میتواند عقد رافسخ نماید

خیر پدره شما وقتی به شما صلح کرده حق اینکه به فرد دیگری صلح کند ندارد وملک برای شماست

صلح عقدی است مستقل واگر دربرابر عوض نباشد مفید هبه است نظریه شماره ۷/۲۷۳۵

صلح عمری به منزله مالکیت می ماند وحق انتقال به دیگری را نخواهد داشت

در صورتیکه ملک از طرف پدر شما به نام شما صلح شده باشد به منزله مالکیت شما خواهد بود و نمیتوانند مجددا آن را به نام فردی دیگری صلح کنند.