تعدیل نفقه‌ی فرزند مشترک چطور است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۶ #57733808

سلام و عرض ادب
برج ۱۱ سال ۱۴۰۰ زمانی که دخترم در شرف سن ۱۰ سالگی بود، دادخواست افرایش نفقه دادم که در خردادماه۱۴۰۱ رای قطعی و آذر ماه سال ۱۴۰۱ اجرائیه صادر شد.
بنده مجددا ۹ ماه بعد از اجرائیه (برج ۸ سال۱۴۰۱) دادخواست تعدیل افزایش نفقه دادم که شورای حل اختلاف رای به اینکه یکسال از آخرین دادخواست باید گذشته باشه و عدم تغییر شرایط مالی دخترم صادر کرد ولی گفتن اگر اعتراضی دارم به دادگاه تجدیدنظر لایحه‌ای بفرستم.
از وکلای بنیاد خواهشمندم راهنماییم کنید چه در لایحه تجدیدنظر به چه نکاتی اشاره ای کنم.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افزایش قیمت ها و تورم اخیر از زمان صدور حکم قبل

دلایل و مستندات که نشان از تغییر در شرایط مالی فرزندانتان هست اشاره و در پرونده ارائه بفرمائید.

باسلام
اشاره به تغییر در قیمت هزینه های ضروری نمایید

درود
اگر تغییری در هزینه های ضروری فرزند ایجاد شده از قبیل هزینه های تحصیلی جدید ...هزینه پزشکی .. و ...مستندا به دادگاه اعلام نمایید

سلام
به هزینه های ضروری و جاری فرزند خود و لزوم صرف این هزاین و عدم کفایت مبلغ تعیینی در دادنامه سابق اشاره نمایید و در صورت لزوم به فیش ها و وجوه واریزی استناد کنید

با درود.باید بصورت مستند قانونی مدارکی دال بر افزایش هزینه های دخترت را طی لایحه ی به تجدید نظر ارسال نمایید. مثلا به کلاس زبان ثبت نام کرده و یا هزینه جدیدی بابت مدرسه یا هر چیز دیگری مستند افزایش یافته است

سلام اینکه یک سال باید از آخرین دادخواست افزایش نفقه گذشته باشد مستند قانونی ندارد و حسب شرایط می توانید تقاضای افزایش نفقه را داشته باشید لازم به ذکر است که مرجع صالح جهت رسیدگی به حکم صادره از شورای حل اختلاف دادگاه حقوقی حوزه قضایی آن شورا می باشد(ماده ۲۷ قانون شورا)