شناسایی جاعل به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۴۱ #57656256

سلام
نحوه شناسایی مجرم جاعل در صورتی که سند مجعول هیچ گونه دستخطی از وی در آن نباشد و با کامپیوتر و الصاق تهیه و پرینت شده باشد چگونه است؟
اصولا چگونه قابل اثبات است؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمده شیوه اثبات جعل از طریق استکتاب ( درخواست کارشناس از متهم به ارائه نوشته برای مطابقت با سند) می باشد و این در زمانی است که در متن جعلی، دستنوشته وجود داشته باشد ولی ممکن است در سند دستنوشته ای وجود نداشته باشد و سند به واسطه محو کردن یا تراشیدن و یا الحاق نوشته چاپی و ... مجعول باشد
پس اگر اثبات شود سند مجعول است از طرق مختلف می توان به جاعل رسید حتی اگر دستنوشته ای در سند نباشد. اساسا کسی که سند مجعول در دست اوست باید توضیح دهد که این سند مجعول از چه طریقی در ید او قرار گرفته است

سلام، یک سند به هر ترتیبی که جعل شده باشد از طریق کارشناس مربوط به این امور قابل تشخیص است

با سلام ووقت بخیر
جعل باید از روی نوشته یا دستخط تشخص داده شود و پیرینت تایپی شخص جاعل را مشخص نمیکند