فروشنده می تونه پول روز خونه رو از خریدار دریافت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۷ #57549036

سلام وقت بخیر .ملکی ۲ دو سال پیش قولنامه شد ولی فروشند ریالی دریافت نکرده خریدار یه چک نوشته گذاشته املاکی. پول رو استفاده کرد دو برابر کرده خودش حالا دادگاه با پارتی بازی رای رو به اون داده میشه حالا فروشند می تونه پول روز خونه رو از خریدار دریافت کنه چون خریدار اومده سند می خواد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی دارد خریدار چک را چه زمانی به املاکی تحویل داده است.
۲سال پیش یا به تازگی ؟
به هر حال اگر در قرارداد خسارت تاخیر تادیه تعیین شده میتوانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید .

با سلام
اگر چک هنوز وصول نشده میتوانید برای چک اقدام و مطالبه اصل وجه با تاخیر تادیه ان را بخواهید

بر اساس توافق فی ما بین و در صورتی که وجه التزامی تعیین نمودید میتوانید مطالبه نمایید ...

سلام
شما بر اساس توافق فی ما بین و در صورتی که وجه التزامی تعیین نمودید میتوانید مطالبه نمایید و یا بر مبنای تاخیر و تادیه مطالبه وجه خود را از دادگاه بخواهید !