چطوری میتونم برای تغییر اسمم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۸۷ #57472235

وقت بخیر
زهرا به بهار زهرا دچار دوگانگی شخصیت شدم خیلی جاها توی شغلم زندگیم به مشکل میخورم. از بچگی بهار صدام کردن ولی داخل شناسنامه زهرا گذاشتن.
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.

باسلام. ابتداازثبت احوال اقدام کنید. اگرموافقت نشد ازطریق دادگاه دادخواست طریق اسم مطرحکنید.

باسلام
امکان طرح دعوا با داشتن استشهادیه وجود دارد

سلام بهتر است با یک وکیل مشورت و اقدام نمایید

سلام
ابتدا به اداره ثبت احوال محل ثبت سند مراجعه و اگر موافقت نشد وارد پروسه های حقوقی و دادگاهی خاص آن شوید.

هرچند موضوع منع قانونی نداشته و میتوانید بدوا از طریق ثبت احوال و بعد از طریق دادگاه اقدام کنید لیکن معمولا با تغییر اسامی مذهبی موافقت نمی‌شود و امکان حصول نتیجه بسیار ضعیف هست

با درود ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد.
بهتر است با یک وکیل مشورت و اقدام نمایید