آیا این نوشته مشکلی در اجرا گذاشتن سفته ایجاد نمی کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۱ #57369134

با سلام
ضامن شخصی شده ام و از ایشان سفته دارم بیش از ۵ سال از سررسید وام ایشان میگذرد و هیچی پرداخت نکرده اند. در سفته درج کرده اند بابت ضمانت وام.
آیا این نوشته مشکلی در اجرا گذاشتن سفته ایجاد نمی کند؟
سفته بدون تاریخ و بدون درج محل می باشد.

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
باتوجه باینکه چک برای ضمانت پرداخت اقساط وام صادرشده و شما باید در دادگاه ثابت کنید که ایشون اقساط وام را نپرداخته لکن شما هم زمانی ذینفع در مطالبه سفته هستید که اقساط رو بپردازید

زمانی می توانید از سفته استفاده نمایید که بانک از شما مبلغ اقساط را دریافت نموده باشد

سلام
می توانید نسبت به وصول وجه سفته ها اقدام کنید
وقتی ثابت کنید وامی پرداخت نشده

باسلام
چنانچه وامی پرداخت نشده باشد سفته قابل وصول خواهد بود

مشکلی ندارد با ایجاد شدن شرایط که همان نپرداختن وام است سفته قابل اجراست

سلام
صرف سرآمدن سررسید وام و عدم پرداخت برای اقدام نسبت به وصول سفته ها کافی نیست از آنجا که شما ضامن هستید تنها بعد از پرداخت وام حق مراجعه به وام گیرنده دارید

سلام دوست گرامی
سفته سند تجاری است و ذاتا قابل مطالبه است و دادگاه مستقلا بدان شرط ورود نمی کند ولی بدانید تا زمانی که وجه وام به بانک پرداخت نشده شما مستقلا نمی توانید اقدام کنید برای مطالبه و باید ابتدا با بانک تسویه نماید بعد وجه سفته را مطالبه کنید