آیا رای صادره ذیل صحیح میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #57284753

در خصوص اتهام اقای غ . ا فرزند ک, متولد ۱۳۸۰, اهل و ساکن تهران , مبنی بر ارتکاب یکفقره سرقت موتور سیکلت با عنایت به اوراق و محتویات پرونده , تحقیقات به عمل امده و قرائن و امارات موجود , اتهام نامبرده محرز بوده و مستندا به ماده ۶۶۱ قانون مجازات اسلامی کتاب تعزیرات و بند ت ماده ۸۹ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲به پرداخت مبلغ سه میلیون ریال در حق دولت محکوم می گردد.رای صادره حضوری و قابل تجدیدنظر ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابلاغ در محاکم محترم تجدیدنظر استان است.

دادرس محترم اصلا در رای صادره هیچ اشاره ای به دلایل و مستندات در خصوص اثبات جرم ننموده است.چون در پرونده هیچ گونه دلیل و سندی که وقوع جرم را ثابت کند وجود ندارد؟

وکلای محترم :
ایا رای فوق با توجه به مواد ۱۶۶ و ۱۶۷ قانون اساسی و مواد ۲۱۱ و ۲۱۲ قانون صادر گردیده است ؟

یا اینکه دادرس محترم با توکلت غلی الله گفتن رای داده و حکم صادر کرده است؟

به نظر میرسد که بدون استناد به موارد قانونی و اصل حاکمیت قانون رای صادر شده است .

به نظر شما ایا رای صادره از نظر قانونی صحیح است ؟لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر از شما

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به این که بزه ماده ۶۶۱ درجه ۶ می باشد ، باید حتما متهم وکیل داشته باشد در غیر این صورت تشریفات رعایت نشده و رای قابل نقض است . در خصوص بحث اثباتی هم می توانید به تصیم دادگاه اعتراض نمایید .

با سلام
بدون مطالعه دقیق پرونده ومستندات موجود در آن نمیشود دراین خصوص اظهارنظر کرد.به هرحال شمامیتوانید درصورت اعتراض تقاضای تجدیدنظرخواهی کنید

بله رای صادره درست است و بهتر است مبلغ را واریز نماید.

مخاطب گرامی قضاوت در مورد صحت یا عدم صحت تصمیم و رای دادگاه مستلزم مطالعه دقیق پرونده و ارای صادره و مستندات موجود است. با اطلاعات محدود ارائه شده در سوال امکان بیان اینکه رای صحیح و منطبق با قانون صادر شده یا خیر مشکل است.

اولا : متهم زیر۱۸سال سن داشته و رای دادگاه درخصوص تعیین مجازات خالی ازاشکال است .
ثانیا : بدون ملاحظه پرونده ، نمیشود گفت که هیچ اشاره ای به دلایل درخصوص اثبات جرم نشده است