آیا میتوان از پارکینگ آپارتمان به جای انباری استفاده کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳,۸۸۲ #57271

چند سوال با چندین فرض :
الف - در محوطه پارکینگ اختصاصی ، آیا مالکان می توانند هر اثاثی را در محدوده ی مختصه خود قرار دهند (به عنوان انباری استفاده کنند و زیبایی محوطه پارکینگ را از بین ببرند) یا اینکه محوطه پارکینگ فقط برای ماشین ، موتور و دوچرخه است؟ یعنی آیا به لحاظ رعایت زیبایی ظاهری در پارکینگ ، نظر اکثریت واحدها می تواند ملاک قرار گیردو آیا شکایت اکثریت ساکنین مبنی بر عدم رعایت توافقات به وسیله یکی از واحدها ، قابل طرح می باشد ؟
ب - آیا یکی از واحدها که فاقد پارکینگ اختصاصی است ، می تواند از محوطه ی مشاع سایر واحدها برای پارک موتور سیکلت استفاده نماید ؟ (در این پرسش دو فرض مجزا موجود است : اول اینکه اینکه واحد موصوف سهمی از مشاعات پارکینگ داشته باشد یا اساسا حتی فاقد سهم از مشاعات پارکینگ باشد و دوم اینکه : محل پارک مزاحمتی برای دیگران اداشته باشد یا نداشته باشد) . اگر اکثریت اعضا موافق باشند ، استفاده از محوطه مشاع برای پارک موتور به رغم عدم رضایت برخی ار مالکان ،امکان پذیر است یا با شکایت انفرادی هم می توان مانع آن شد ؟
ج - فردی که فاقد پارکینگ اختصاصی است آیا می تواند ریموت درب پارکینگ را داشته باشد (با دو فرض اینکه دارای سهم از قسمت مشاعی باشد یا فاقد این سهم باشد؟
د - ساختمان دارای محوطه حیاط است ، آیا استفاده از حیاط برای بازی بچه ها محدودیت خاصی دارد ؟ مواردی که بایستی به وسیله والدین و بچه ها رعایت شود چیست ؟ اگر یکی از همسایه ها با ایجاد رعب ، وحشت و ناسزا گویی مانع بازی بچه ها شود ، چه اقدامی بایستی انجام شود؟
هـ- کدام بخش از هزینه های شارژ ماهانه را واحدها می توانند پرداخت نکنند؟ و چه مبنایی برای تسهیم هزینه ها ، قانونی است ؟ ایا قرار گرفتن واحدها در طبقه اول مبنایی برای عدم پرداخت هزینه آسانسور می باشد ؟هزینه ایی مثل آب مشترک ، برق مشترک ، گاز مشترک ، هزینه آسانسور ، هزینه نظافت ، هزینه رنگ آمیزی راه پله ها و پارکینگ (برای افرادی که فاقد پارکینگ اختصاصی هستند با حق مشاع و بدون حق مشاع ) ، هزینه تعمیر و بهسازی پشت بام ، هزینه تعمیر درب پارکینگ برای افراد فاقد پارکینگ .

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت خیر پارکینگ جزء مشاعات می باشد و نمی شود مگر با توافق کلیه ساکنین استفاده دیگری از آن نمود

با سلام
پارکینگ به صورت متعارف محل استقرار وسایل نقلیه است و امکان استفاده های دیگر و ایجاد مزاحمت برای سایر همسایگان ولو در قسمت اختصاصی وجود ندارد زیرا اگر چه قسمت اختصاصی است لیکن در مرئی سایرین میباشد.
قسمت های مشاعی نیز متعلق به همه همسایگان بوده و امکان استفاده شخصی وجود ندارد لیکن مانعی برای توافق همه همسایگان جهت اختصاص قسمتی به استفاده یکی از اشخاص وجود ندارد.

سلام و درود
قسمت اختصاصی پارکینگ صرفا به منظور پارک وسیله نقلیه است و امکان بهره‌برداری دیگر وجود ندارد
موفق و موید باشید

از مشاعات ساختمان نمی شود به صورت اختصاصی استفاده کرد.

با سلام
آپارتمان شامل دو بخش می شود:
اختصاصی : که مالک می تواند هرگونه دخل و تصرفی در اموال خود نماید
مشاعات یا عمومی : تصمیمات کلیه امورات مربوط به این بخش با هیات مدیره است و در صورت عدم وجود هیات مدیره نظر اکثریت لازم الاجرا برای تمام مالکین و ساکنین میباشد.

قسمتهای مشاع ساختمان برای استفاده تمام ساکنین است .

قسمتهای مشاع برای تمام ساکنین هست پارک موتور در جایی که محل پارکینگ همسایگان نیست و ایجاد مزاحمت ندارد منعی ندارد