مدت زمان طلاق با داشتن حق وکالت بلاعزل از شوهر چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹,۵۱۶ #57015

با سلام اینجانب وکالت بلاعزل طلاق دارم و مشاوره نیز رفته ام و گواهی عدم سازش گرفته ام و نوبت دادگاه برای 10 روز دیگر برایم زده شده اولا اگر احضاریه به شوهرم نرسد وبه وکیلی که برایش گرفته ام برسد آیا کفایت میکند دوم اینکه چه مدت زمان میبرد طلاق و چه مراحل دیگری لازم است و سوال دیگرم از انجایی که معتاد می باشداحتمال فروش جهیزیه ام از طرف شوهرم میرود ایا امکان دارد درخواستی دهم جهیزیه ام صورت جلسه شود قبل از درخواست استرداد جهیزیه ا .با تشکر از لطف همیشگی تان

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
حدود سه ماه زمان میبرد. درصورت داشتن سیاهه جهیزیه که به امضا همسر رسیده میتوانید انها را استرداد نمایید ودرصورت فروختن توسط همسر با طرح شکایت و حکم دادگاه همسر شما موظف است مثل ویا قیمت محاسبه وتعیین شده را پرداخت نماید

بله احضاریه به وکیل ایشان ارسال خواهد شد و کفایت میکند. لذا حدودا دو ماه زمان خواهد برد تا بتوانید طلاق بگیرید. در خصوص سوال سوم اگر سیاهه جهیزیه داشته باشید و اثبات شود که ایشان فروخته اند میتوانید برای استرداد آن و یا قیمت آن اقدام کنید.