وکالت مادر به پسر برای گرفتن مهریه معتبر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۱۴ #56796316

مادرم به من وکالت داده است که مهریه اش را بگیرم آیا این وکالت قانونی است؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای اقدام از طریق دادگاه باید به وکیل دادگستری وکالت دهید

در اداراه ثیت می توانید اقدام نمایید لاکن برای وکالت در دادگستری حضور وکیل دادگستری مورد نیاز است

سلام
وکالت شما در مراجع قضایی پذیرفته نمیباشد

وکالت قانونی است ولی طبق وکالتنامه باید باید وکیل دادگستری بگیرید

با سلام
امکان اقامه دعوا در مراجع دادگستری فقط توسط وکلای دادگستری امکان پذیر بوده و مادرتان با وکالت که از شما دارد باید به وکیل دادگستری وکالت دهد منوط به اینکه در متن وکالتنامه اختیار گرفتن وکیل برای مهریه و مراجعه به اجرائیات ثبت و دادگاه و . . . ذکر شده باشد

سلام
شما نمی توانید به استناد ان از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید و باید اقدام به اخذ وکیل دادگستری کنید

با سلام، چنانچه در اعلام حدود اختیارات مراجعه به دوایر اجرای ثبت و ... نیز ذکر گردیده باشد تنها در مراجع اداری میتوانید اقدام نمایید، طرح دعوا در مراجع قضایی تنها از طریق وکیل دادگستری و یا خود شخص امکان پذیر است.