ایا وی مرتکب قتل شده است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۱ #56654196

چنانچه کسی شخص را حبس کند و اب و غذا به او ندهد برای مدتی که قابل تحمل نباشد در نتیجه فرد فوت کند هرچند حبس کننده قصد قتل نداشته باشد
چنانچه فرد قاتل است نوع قتل را بنویسید و توضیح کامل دهید
پیروز باشید

مشاوره حقوقی قتل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به حبس غیرقانونی و طولانی مدت بدون آب و غذا حتی اگر قصد قتل هم نباشد جرم قتل عمد اتفاق افتاده

سلام
قتل شبه عمد محسوب می شود

قتل عمد می باشد زیرا با وجود اینکه قصد قتل نداشته است ولی حبس فرد و‌ندادن اب و غذا موجب مرگ طرف می گردد.

به زعم حقیر قتل عمد است.
لیکن بهتر است با ادبیات صحیح سخن برانید، دستوری سوال نفرمایید، با زبان خواهش و تمنا سوال بپرسید، زیرا بنده و همکاران به شما لطف میکنیم و پاسخ می‌دهیم.
موفق باشید

حتی اگر قصد ب قتل نداشته اما مسلما میداند که اگر مدت مدیدی شخص در حبس غیر قابل تحمل باشد و مهمتر از آن در این مدت آب وغذا مصرف نکند سرانجام خواهد مرد و همین علم و اقدام بنظر بنده ب نوعی رکن معنوی را نیز محقق میسازد در نتیجه ارکان ثلاثه جرم محرز و عمل وی قتل عمد محسوب خواهد شد

قتل عمد محسوب می شود و مستوجب مجازات قصاص است .

باسلام
قطعا عمل وی قتل عمد است