من برا این موضوع می تونم از دکترم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۷ #56607276

سلام من ۲ ساله بینی مو عمل کردم . فرم ظاهری بینیم بد نیست اما سر بینیم یه غضروف اضافی بیرون زده ، با دکترم که صحبت می کنه زیر بار نمی ره و می گه خوبه

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ثبت شکایت در داسرای جرایم پزشکی و اعلام نظریه پزشک قانونی و کمیسیون پزشکی اگر تقصیری متوجه پزشک باشد به شما دیه تعلق میگیرد

در صورت اثبات تقصیر امکان شکایت وجود دارد

با اثبات تقصیر یا قصور پزشک می توانید در دادسرای جرایم پزشکی اقدام به ثبت شکایت نمایید.

با درود بله قابل شکایت است

بادرودوسلام بااحرازو اثبات تقصیر امکان تقدیم و تنظیم شکایت دردادسرای جرایم پزشکی می باشد.

با طرح شکایت می توانید قصور پزشکی را اثبات برسانید

میتوانید شکایت کنید تا با معاینه از سوی پزشکی قانونی اگر قصوری متوجه پزشک باشد ، دیه دریافت کنید .