توهین تخریب و افترا چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #56606496

باسلام و عرض ادب
بنده تو حیاط بودم و درب خونه مون باز بود که در این هنگام یه پسری را مشاهده کردم که در حال تخریب ماشین بنده بود و منو دید فرار کرد و منم دنبالش رفتم و نتونستم بگیرم اش و بعد از ۱۰ دقیقه مادر اون پسر با چوب دستی وارد خانه ما شد و مادر پیرم را هل داد و با الفاظ رکیکی به خانواده و اموات ما توهین کرد و همسایه ها بردنش بیرون.
بعد از چند روز رفت به علیه من شکایت کرد و دو نفر شاهد جور کرد که البته گواهی پزشکی هم نداره کی از شاهدین در صحنه نبود
و بنده هم علیه اون خانم شکایت کردم بابت ورود به عنف.
خواهشا بنده رو راهنمایی کنید که چکار کنم و آیا برای بنده پرونده میشه یا نه؟؟؟؟
ممنون از سایت بی نظیرتون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شاهدی برای تخریب ماشین توسط وی ندارید باید از وی در دادگاه اقرار بگیرید یا استناد کنید به سوگند که شانس اثبات را کمتر می کند. برای دفاع از شکایتی که علیه شما نموده و هچنین اثبات ورود به منزل و توهین و ضرب اگر می توانید شما نیز شاهد بیاورید.